Νέο ένθετο για το κυνήγι στην εφημερίδα Metrosport

0

 

Από  Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στα περίπτερα μαζί με την εφημερίδα Mtrosport κυκλοφορεί το ένθετο MetroΚυνηγός.   Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννης Πολύχρόνης, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:

Έχοντας ως δεδομένο ότι το κυνήγι αποτελεί μια πανάρχαια και παραδοσιακή ανθρώπινη δραστηριότητα που ασκείται σήμερα στη χώρα μας από περισσότερους από 220.000 πολίτες (άνω των 55.000 στη Μακεδονία και Θράκη) είναι αναγκαίο η δραστηριότητα αυτή να γίνει στις λεπτομέρειές της γνωστή στο ευρύτερο κοινό, να φωτισθεί ώστε να αναδειχθούν οι όποιες θετικές ή αρνητικές πλευρές του και να καταστεί δυνατό, επιτέλους η ορθολογική εκτίμησή της από μια ενημερωμένη κοινή γνώμη.

Η προσπάθεια για αντικειμενική παρουσίαση της πολυδιάστατης σημασίας του κυνηγίου, ειδικά στην πολύπαθη ελληνική περιφέρεια, αποτελεί εργαλείο για την αξιοποίηση της θήρας, τόσο για την προστασία της άγριας πανίδας, όσο και για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω την παρουσίαση των κυνηγετικών ζητημάτων, μέσα από τις ειδικές σελίδες της αξιόλογης εφημερίδας Metrosport και εύχομαι μέσα από την αντικειμενική παρουσίαση των θεμάτων να ενισχυθεί και να εξυψωθεί η κυνηγετική παιδεία. Στην κατεύθυνση αυτή η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης θα είναι συμπαραστάτης, όπως κάνει σε κάθε ενέργεια που προασπίζει το παραδοσιακό κυνήγι του Έλληνα κυνηγού

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων