Πρώτος ο Μητσιάλης στο Σχιστό

0

Σκοποβολή – Shooters

Ένας διήμερος αγώνας που θα μείνει αξέχαστος στους παρευρισκόμενους, ήταν και αυτός που διοργανώθηκε στο σκοπευτήριο του Σχιστού από τον Όμιλο Φιλάθλων Κυνηγετικού Όπλου (ΟΦΚΟ) το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου. Το σκοπευτήριο του Σχιστού φιλοξένησε για δύο ημέρες τον αγώνα του ΟΦΚΟ, που κόντρα στις οικονομικές συνθήκες, κατάφερε να διοργανώσει έναν όμορφο αγώνα με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 35.

Δεδομένου ότι ο αγώνας ήταν για το αγώνισμα του COMPAK SPORTING, ένα αγώνισμα που κάνει τα πρώτα του βήματα με τη θέσπιση του πρώτου πρωταθλήματος στη χώρα μας, ο ΟΦΚΟ κέρδισε την εμπιστοσύνη των σκοπευτών που δεν έχασαν την ευκαιρία και βρέθηκαν δύο ημέρες στο Σχιστό για να τιμήσουν και ταυτόχρονα να ενθαρρύνουν τα αγωνίσματα του SPORTING.

Αγωνιστικά ο Λεωνίδας Μητσιάλης, εκπαιδευτής και ιδρυτής της σχολής Shooting Academy μα πάνω απ” όλα σκοπευτής, κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με 90/100. Παρόλο που ο Λεωνίδας ξεκίνησε με 25/25 την πρώτη ημέρα του Σαββάτου, η δεύτερη πούλα ήταν αρκετά άσχημη και με 21/25  έφερε τον Λεωνίδα στην τέταρτη θέση (46/50). Το 24/25 της Κυριακής και το τελικό 20/25 του έδωσαν συνολικά 90/100 και επικράτησε στην πρώτη θέση έναντι του Δημήτρη Βουρλίτη (88/100) που ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου. Τρίτος ο Γιώργος Κοσσάρας με 88/100 μετά από μία ψυχοφθόρα διαδικασία στα Shoot-Off με 5 συνολικά σκοπευτές να αγωνίζονται για τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Το Shooters συγχαίρει την προσπάθεια του ΟΦΚΟ για την ανάδειξη των αγωνισμάτων του SPORTING και εύχεται όλο και περισσότεροι σκοπευτές να συμμετέχουν σε αυτό το υπέροχο αγώνισμα.

Τα αποτελέσματα του αγώνα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων