Μήνυμα νίκης από την Κέρκυρα

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο COREXPO η προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών στην Κέρκυρα. Εκατοντάδες Κερκυραίοι κυνηγοί υποδέχθηκαν τους υποψηφίους ευρωβουλευτές μας Νίκο Γέροντα και Κώστα Μαρκόπουλο, δίνοντας δυναμικό παρόν ξεπερνώντας ακόμη και τις προσδοκίες των διοργανωτών.
Ο κεντρικός ομιλητής επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου κ. Κώστας Μαρκόπουλος χειμαρρώδης και εκρηκτικός (όπως πάντα) μετέφερε την αισιοδοξία και τις εντυπώσεις που αποκόμισε από ανάλογες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, τονίζοντας ότι την Κυριακή 7/6/09 το ΚΕΚ θα είναι η έκπληξη των εκλογών! Παράλληλα έγινε δέκτης του ενθουσιασμού και της συμπαράστασης συναδέλφων κυνηγών των Παξών, της Νότιας Κέρκυρας, αλλά ακόμη και των Οθωνών!
Η εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία (σε μια αίθουσα που ούτε μεγάλα πολιτικά κόμματα δεν επιχειρούν αυτή την εποχή συγκεντρώσεις) έστειλε το μήνυμα, οι Ελληνες κυνηγοί στις επόμενες εκλογές ψηφίζουν τον εαυτό τους, δείχνοντας στα πολιτικά κόμματα πως δεν μπορούν και δεν πρέπει να μας θεωρούν δεδομένους.

Για το Δ.Σ. Ο πρόεδρος,

Γιώργος Α. Μαυρόπουλος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων