Όγδοο κόμμα το ΚΕΚ

0

Αγαπητοί φίλοι, κυνηγοί, ψαράδες, αγρότες, άνθρωποι της υπαίθρου,
Το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών αύξησε τη δύναμή του κατά 23% και είμαστε το όγδοο κόμμα κατά σειρά από τα 27 που μετείχαν στις ευρωεκλογές.
Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι γιατί οι ψήφοι που πήραμε δεν αποτελούν ψήφους διαμαρτυρίας αλλά συνειδητή επιλογή μέσα από τις συμπληγάδες του δικομματισμού και της αποχής, σταθήκαμε όρθιοι και ενισχυμένοι εκφράζοντας τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο.
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι αν σε αυτή την προσπάθεια βοηθούσαν ενεργά όλες οι κυνηγετικές οργανώσεις, το αποτέλεσμα θα ήταν αισθητά καλύτερο και η σημερινή νίκη του Κυνηγίου θα ήταν ευρύτερη δίνοντας τη δυνατότητα για καλύτερες διεκδικήσεις και για καλύτερα αποτελέσματα των συνδικαλιστικών μας στόχων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι με ένα ποσό της τάξης των 40.000 ευρώ περίπου, φέραμε σε πέρας τον εκλογικό αγώνα αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ και βασιζόμενοι σε αυτούς που συνειδητά επέλεξαν να στηρίξουν το ΚΕΚ, τους οποίους και ευχαριστούμε.
Θεωρούμε ότι θα πρέπει ο αγώνας να είναι αγώνας διαρκείας και μέσα από μια σωστή οργάνωση το Κυνήγι να πάρει τη θέση που του αρμόζει στην Ελληνική κοινωνία.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων