Ενίσχυση στην οικογένεια του άτυχου Θηροφύλακα

0

Ω Ρ Ι Ω Ν – Το ΔΙΚΤΥΟ των ΚΥΝΗΓΩΝ
Κρήτης 2, 15127, Μελίσσια-Αθήνα
www.orion.net.gr orion@orion.net.gr
Αθήνα, 23/12/2009

Προς:
Κυνηγετικές Οργανώσεις
Κυνηγετικά ΜΜΕ, ιστοσελίδες
Επαγγελματίες του χώρου μας
Μέλη και φίλοι του Ωρίωνα

Θέμα: Ενίσχυση στην οικογένεια του άτυχου Θηροφύλακα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2009, ένας ακόμα ομοσπονδιακός Θηροφύλακας, ο Θεόδωρος Παπασπυρόπουλος, έπεσε την ώρα του καθήκοντος, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και ένα αγοράκι μόλις 11 μηνών. Ήταν ένας ακόμα Έλληνας κυνηγός που, παραδόξως για τα Ελληνικά δεδομένα, αποφάσισε να τιμήσει τον εργοδότη του, όλους εμάς τους κυνηγούς δηλαδή, και να εργαστεί με συνέπεια και αυταπάρνηση εκεί που τον έταξε το καθήκον.

Εδώ και καιρό, με πρωτοβουλία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, έχει ανοιχτεί ένας λογαριασμός στην Αγροτική Τράπεζα με αριθμό: 319-01-054073-77, με σκοπό να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να εξοφληθεί ένα δάνειο που βαραίνει την οικογένεια του άτυχου συναδέλφου. Όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, λογαριασμοί ανοίγονται αμέσως μετά το τραγικό γεγονός, μερικοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες συνδράμουν και λίγες ημέρες μετά, όλα ξεχνιούνται.

Εμείς στον Ωρίωνα αποφασίσαμε, εφέτος τα Χριστούγεννα, να ανασύρουμε αυτόν τον λογαριασμό από την λήθη και ήδη καταθέσαμε συμβολικά το ποσό των τριακοσίων ευρώ (300€).

Καλούμε όλους εσάς τους ευαισθητοποιημένους κυνηγούς, που έτσι και αλλιώς θα δίνατε κάποια βοήθεια από το υστέρημα σας, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων σε κάποιον άλλο ιερό σκοπό, να καταθέσετε ένα τμήμα του ποσού αυτού στον παραπάνω λογαριασμό. Άλλωστε, αυτό το παλικάρι πέθανε για να προστατέψει το δικαίωμά μας στην αξιοπρέπεια.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

Για τον Ωρίωνα
Με εκτίμηση,

O Πρόεδρος
Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Ο Γ.Γραμματέας
Νίκος Παπαϊωάννου

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων