3η Συνάντηση των μελών του ΚΣ Αλεξανδρουπολης

0

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κ.Σ. Αλεξ/πολης πραγματοποίησε τη καλοκαιρινή συνάντηση των μελών του, στο πλατανότοπο των Λουτρών , υπό τη σκιά των δέντρων δίπλα στον ομώνυμο χείμαρρο, τη Κυριακή 28 Ιουλίου.

Τη φετινή χρονιά παράλληλα με τη συνάντηση έγινε και έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όπου μεταξύ των άλλων οι κυνηγοί, ενημερώθηκαν από τη διευθύντρια της δ/νσης κτηνιατρικής Ν. Έβρου, κτηνίατρο κ. Ευαγγελία Πλευράκη για τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τη λύσσα και τα μέτρα πρόληψης που απαιτούνται από τους κυνηγούς(εμβολιασμός των κυνηγόσκυλων-συμμετοχή και παρακολούθηση υπόπτων ζώων κ.α).

Ο επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ δασολόγος-θηραματοπόνος κ. Πέτρος Πλατής, αναφέρθηκε σε τρέχοντα κυνηγετικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κυνηγετικός κόσμος τις μέρες μας και στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαμπάκης πήρε το λόγο και εξήρε τις δράσεις και το έργο του Αναγνωρισμένου Κυνηγετικού Συλλόγου της πόλης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Επαμεινώνδας Τερζής τόνισε την ανάγκη στήριξης του ιστορικού αυτού συλλόγου και τη προσπάθεια που καταβάλλεται για να υλοποιηθούν οι σκοποί και το έργο του.

Ακολούθησε φαγητό και γλέντι για τους κυνηγούς από ορχήστρα που τη πλαισίωναν αφιλοκερδώς μέλη του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου.

Είχαμε χρόνια να δούμε τόσα μέλη σε γενική συνέλευση και μάλιστα εκτός προεκλογικής περιόδου του συλλόγου.

hunters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων