Mε επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Έδεσσας,

0

ksedessaΤην Τετάρτη, 31/8/2013, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Έδεσσας, στο χώρο Εκδηλώσεων «Καταρράκτες» στην πόλη της Έδεσσας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αν και προβλήθηκε ιδιαίτερα, δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση. Ο διάλογος όμως που αναπτύχθηκε μεταξύ των κυνηγών και των ομιλητών (του Προέδρου του Συλλόγου κ. Πισλίνα Χ. και του Επιστημονικού Συνεργάτη της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ κ. Γκάσιου Α.) πάνω στα θέματα που ανέπτυξαν οι τελευταίοι, όπως η λύσσα, το Πρόγραμμα Άρτεμις και το Πρόγραμμα Βελτίωσης Ενδιαιτημάτων της Κ.Σ.Ε., ήταν ιδιαίτερα γόνιμος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις, το έργο τους φαίνεται πως δε φτάνει σε πολλούς κυνηγούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πρόγραμμα Άρτεμις στο οποίο μεταξύ άλλων οφείλουμε το γεγονός πως κυνηγάμε. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες δήλωσαν πως ενώ γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είχαν αντιληφθεί τη σημασία του για το κυνήγι με αποτέλεσμα να μην το συμπληρώνουν. Μετά τη σχετική παρουσίαση εξέφρασαν την πρόθεση να το συμπληρώσουν και να ενημερώσουν και τους φίλους τους κυνηγούς να πράξουν ανάλογα.

Χρειάζεται επομένως περισσότερη προσπάθεια από εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά και βρισκόμαστε στις Διοικήσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων αλλά και μεγαλύτερη συμμετοχή και ανταπόκριση των κυνηγών στις προσπάθειες που κάνουν οι Κ. Ο. για την πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση τους σε κυνηγετικά θέματα αιχμής.

 

Η Διοίκηση του Κ. Σ. Έδεσσας θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση στο άμεσο μέλλον και μεταξύ άλλων σχεδιάζει τη δημιουργία ιστοσελίδας του Κ. Σ. Έδεσσας έτσι ώστε να ανταποκριθούμε όσο μπορούμε καλύτερα στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το κυνήγι στην Ελλάδα σήμερα.

http://www.hunters.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων