69χρονος αγρότης νεκρός από εκπυρσοκροτηση του όπλου του

0

barrelΚάτω από άγνωστες συνθήκες, 69χρονος αγρότης στο Μαντούδι της Εύβοιας έπεσε από την καρέκλα του και το όπλο του εκπυσοκρότησε τραυματίζοντας τον στο αριστερό χέρι.Τραγική φιγούρα η γυναίκα του που τον είδε πεσμένο στο έδαφος να έχει ξεψυχήσει.

Πρόκειται για ένα 69χρονο αγρότη που καθημερινά πήγαινε στο χωράφι του και φρόντιζε τον κήπο του του. Το πρόβλημα του ήταν τα πτηνά που κάθε τρεις και λίγο, έπεφταν στην σοδειά του και την κατέστρεφαν.

Για αυτό τον λόγο είχε μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο και μόλις τα έβλεπε να πλησιάζουν, πυροβολούσε στον αέρα για να τα φοβίσει.

Χθες όμως συνέβη το μοιραίο.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε από την καρέκλα του και το όπλο του εκπυσοκρότησε τραυματίζοντας τον στο αριστερό χέρι.

Μέσα στα αίματα προσπάθησε να περπατήσει και να πάει στο κέντρο υγείας Μαντουδίου αλλά στα μέσα της διαδρομής, δεν άντεξε και έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος.

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του που λίγα λεπτά αργότερα τον βρήκε νεκρό.

Σύμφωνα με το evianews.gr η τελευταία πράξη του δράματος, παίχτηκε εκεί όταν οι γιατροί επιβεβαίωσαν την τραγική κατάληξη του άντρα που πέθανε εξαιτίας της αιμορραγίας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων