Ενημέρωση από τον ΚΣ Άνδρου

0

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
Χώρα Άνδρου
Τηλ/Fax: 22820 23312

E-mail: info@ksandrou.gr
Web: www.ksandrou.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου ανακοινώνονται τα κάτωθι:

Κατά την χρονική περίοδο από 15 Νοεμβρίου 2009 έως 31 Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν τα ακόλουθα,
1ον Στα πλαίσια ελέγχων ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ
Συνολικά ελέχθησαν είκοσι τέσσερα (24) άτομα, πραγματοποιηθήκαν δέκα τρεις (13) συστάσεις, του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΘΗΡΑΣ (86/1969).

2ον  Στα πλαίσια ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ
Α) Στις 16 Νοεμβρίου 2009 στις 14:00,κινητοποιήθηκε η ομάδα πυρόσβεσης σε φωτιά στην περιοχή Κουμαριές κοινοτικού διαμερίσματος Στραπουργιών Δήμου Άνδρου, στη κατάσβεση συμμετείχαν τέσσερα (4) άτομα με το πυροσβεστικό μας όχημα οι οποίοι επιχειρούσαν υπό την εντολές και τον συντονισμό της Πυροσβεστική Υπηρεσίας.
Β) Στις 21 Νοεμβρίου 2009 στις 20:00 περίπου κινητοποιήθηκε η ομάδα πυρόσβεσης σε φωτιά στην περιοχή Νειμπορίου δήμου Άνδρου, δίπλα από το ξενοδοχείο IRENES VILLAS. Στην κατάσβεση συμμετείχαν τέσσερα (4) άτομα της ομάδας μας με το πυροσβεστικό μας όχημα.
Η φωτιά κατασβέστικε εξ ολοκλήρου  από την ομάδα μας, δεδομένου ότι η πυροσβεστική υπηρεσία και μεγάλες δυνάμεις της Ομάδας Εθελοντών απασχολούντο σε φωτιά στην περιοχή Μελίδας Πιτροφού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας δεν κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας πάρα μόνον του οχήματος των εθελοντών δασοπυροσβεστών οι οποίοι πραγματοποίησαν την τελική κατάσβεση.
Τον συντονισμό της όλης επιχείρησης τον πραγματοποίησε η ομάδα μας.
Γ) Μετά τη λήξη του προ αναφερόμενου συμβάντος δύο (2) άτομα της ομάδας με το όχημα μας, μετακινήθηκαν στην φωτιά στην περιοχή Μελίδας κοινοτικού διαμερίσματος Πιτροφού του δήμου Άνδρου, οι οποίοι επιχειρούσαν υπό της εντολές και τον συντονισμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
3ον  Στα πλαίσια σπορών.
Α) Μετά από ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση αγροτεμάχιου ιδιοκτησίας ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ εμβαδού 1000τμ περίπου στην περιοχή Ξίπετρα δημοτικού διαμερίσματος Βουνίου του δήμου Κορθίου, πραγματοποιήθηκε σπορά στο εν λόγο αγροτεμάχιο.
Β) Μετά από ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση αγροτεμάχιου ιδιοκτησίας κ. ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ εμβαδού 2000 τμ περίπου στην περιοχή Σκανδάλι δημοτικού διαμερίσματος Μαινήτων του Δήμου Άνδρου, πραγματοποιήθηκε σπορά στο εν λόγο ακίνητο.
Γ) Μετά από ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση αγροτεμαχίου ιδιοκτησίας κ. ΤΖΙΒΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ εμβαδού 2000τμ περίπου στην περιοχή Αβρουσών δημοτικού διαμερίσματος Στραπουργιών του δήμου Άνδρου, πραγματοποιήθηκε σπορά στο εν λόγο ακίνητο.
4ον Πραγματοποιήθηκε πλήρης αρχειοθέτηση του διοικητικού αρχείου του συλλόγου μας, βρέθηκαν και αρχειοθετήθηκαν όλα τα διοικητικά έγγραφα.
(πρακτικά διοικητικού συμβουλίου, πρακτικά γενικών συνελεύσεων, πρωτόκολλα, βιβλία ταμίου κτλ) του συλλόγου μας από το έτος 1934 μέχρι και σήμερα.
5ον Στις 28 Νοεμβρίου περισυλλέγησαν από κτηνοτρόφο στην περιοχή καταφυγίου Συνετίου του δημοτικού διαμερίσματος Συνετίου του δήμου Κορθιόυ τρεις (3) κυνηγετικοί σκύλοι (ημιάιμοι ιχνηλάτες) οι οποίοι δεν συνοδεύονταν από κυνηγό.
Αμέσως ενημερώθηκε ο σύλλογος μας, μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες ευρέθη ο ιδιοκτήτης αυτών.
Στην συνέχεια παρέλαβε τους σκύλους από τον κτηνοτρόφο.
6ον Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 15:30 περίπου στην περιοχή Μωρακαίο δημοτικού διαμερίσματος Καπαρίας του Δήμου Κορθίου, περισυλλέγει από κτηνοτρόφο, κυνηγετικός σκύλος ράτσας POINTER αρσενικό, χρώματος ΜΑΥΡΟ – ΛΕΥΚΟ.
Αμέσως ενημερώθηκε ο σύλλογος μας ο οποίος εξέδωσε την υπό αριθμό 66/4-12-09 ανακοίνωση στο κυνηγετικό τύπο.
Ευρέθη ο ιδιοκτήτης ο οποίος παρέλαβε το σκύλο από τον κτηνοτρόφο.

7ον Στις 8 Δεκεμβρίου παραιτήθηκε εγγράφως το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κύριος Βαλμάς Λάζαρος για οικογενειακούς λόγους. Λαμβάνοντας υπό όψιν,  την με αριθμό  72 πράξη των πρακτικών της γενικής συνελεύσεως, το άρθρο 12 παράγραφος 2 του καταστατικού καθώς και  την πράξη 15/15-12-09 των πρακτικών του διοικητικού συμβουλίου αντικατεστάθη από τον κύριο Γιαννίση Κωνσταντίνο.
8ον Στις 12 Δεκεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας στο κέντρο ΛΑΚΑ του δήμου Κορθίου.
9ον Παραχωρήθηκε στο σύλλογο ΔΩΡΕΑ, από μέλος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του παραχωρήθηκαν δύο κουρτίνες για το γραφείο του συλλόγου μας.
Η δωρεά έγινε δεκτή και παρελήφθη από το Δ.Σ.
10ον Παραχωρήθηκε στο σύλλογο ΔΩΡΕΑ από μέλος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του παραχωρήθηκε μια εικόνα του Αγίου Ευσταθίου (προστάτη των κυνηγών) για το γραφείο του συλλόγου μας. Η δωρεά έγινε δεκτή και παρελήφθη από το Δ.Σ.
11ον Παραχωρήθηκε στο σύλλογο ΔΩΡΕΑ. Από μέλος το οποίο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του παραχωρήθηκε ένα ρολόι τοίχου για το γραφείο του συλλόγου μας. Η δωρεά έγινε δεκτή και παρελήφθη από το Δ.Σ.
12ον Από 1 Ιανουαρίου 2010 και μέχρι νεότερης ανακοινώσεως, σύμφωνα με την υπό αρίθμο πράξη 15/15-12-2009 παράγραφος 3 των πρακτικών του διοικητικού συμβουλίου, το γραφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου λειτουργεί χωρίς ειδική γραμματέα, ως εκ τούτου σύμφωνα με τα ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ, άρθρο 17 παράγραφος 3 και 9, καθώς και το άρθρο 19 παράγραφος 1 και 2 του καταστατικού του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου, για άμεση επικοινωνία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άνδρου απευθυνθείτε στον πρόεδρο κ Δημήτριο Κουτέλη 6977902916 η εναλλακτικά στο Γενικό γραμματέα κ Στυλιανό Παντελή 6976991436.

Ο σύλλογος ευχαριστεί.
Την μονή Παναχράντου – Αγίου Παντελεήμονος τους κ.κ Μαγουλά Κωνσταντίνο και Τζιβάρα Ιωάννη για την δωρεάν παραχώρηση αγροτεμαχίων για την πραγματοποίηση σπορών.
Τα ανώνυμα μέλη για τις δωρεές τους.
Τέλος το διοικητικό συμβούλιο εύχεται σε όλους καλή χρόνια, χαρά, υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2010.

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτέλης Δημήτριος                   Στυλιανός Παντελεήμων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων