Αυστρία: Αυτοκτόνησε λαθροθήρας εκτελεστής

0

wildererΤον επίλογο στο πολύωρο θρίλερ που εκτυλίχθηκε την Τρίτη στο Γκρόσπριλ της Αυστρίας με πρωταγωνιστή έναν 55χρονο λαθροθήρα ελαφιών ο οποίος σκότωσε τρεις αστυνομικούς και τον οδηγό ενός ασθενοφόρου «έγραψε» ο ίδιος ο λαθροθήρας καθώς φέρεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του, τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες.

Η αυτοκτονία του έγινε μετά την έφοδο των ειδικών δυνάμεων της αυστριακής αστυνομίας στο αγρόκτημά του στους πρόποδες των Άλπεων όπου είχε ταμπουρωθεί, πυροβολώντας κατά των αστυνομικών που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν

Σύμφωνα με τις αυστριακές αρχές, οι κομάντος της ομάδας «Κόμπρα» εισέβαλαν στο σπίτι του δράστη το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη, όπου ανακάλυψαν ένα απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον δράστη Αλουά Χούμπερ. Ο Χούμπερ ήταν οχυρωμένος για πολλές ώρες στο αγρόκτημα του στο Γκρόσπριλ, περίπου 90 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βιέννης, έχοντας προηγουμένως πραγματοποιήσει τις τέσσερις δολοφονίες. Φέρεται πως αυτοπυρπολήθηκε λίγο πριν την έφοδο των ειδικών δυνάμεων στην κατοικία του.

H Αυστριακή υπουργός Εσωτερικών Γιοχάνα Μικλ Λάιτνερ χαρακτήρισε το χτεσινό συμβάν «πρωτοφανές» στην ιστορία της αυστριακής αστυνομίας.

imerisia.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων