Τραγική κατάληξη σε κυνήγι αγριογούρουνου

0

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 51χρονου την περασμένη Δευτέρα σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Κυρτώνης Λοκρίδας Φθιώτιδας έφτασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης, καθ’ ομολογίαν του, είναι 34χρονος, μέλος τετραμελούς ομάδας κυνηγών, οι οποίοι το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου μετέβησαν στην εν λόγω αγροτική περιοχή, στη θέση «Αεροπορία», με σκοπό το κυνήγι.

Σε καρτέρι που έστησαν σε ζώα, χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο που του έδωσε ο 39χρονος, ο 34χρονος πυροβόλησε τον 51χρονο που εκείνη την ώρα περπατούσε τυχαία στην περιοχή, νομίζοντας ότι πρόκειται για αγριόχοιρο.

Στη συνέχεια, μετέφερε το θύμα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που μετέβησαν εκεί ότι, περπατώντας στη συγκεκριμένη τοποθεσία, βρήκε τον 51χρονο πεσμένο στο έδαφος και τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα, στην άκρη του αγροτικού δρόμου.

Ο 34χρονος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και οι άλλοι τρεις κυνηγοί.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για έναν 49χρονο, έναν 39χρονο και ένα τρίτο άτομο τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται. Κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, παράβαση του νόμου για τα όπλα και λαθροθηρία.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα ιδιοκτησίας του 39χρονου -μεταξύ των οποίων και το όπλο του εγκλήματος- τα οποία κατείχε νόμιμα, μία φυσιγγιοθήκη με 11 φυσίγγια, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του 49χρονου, που το κατείχε παράνομα.

 

http://www.tanea.gr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων