Δράσεις αλληλεγγύης από τον ΚΣ Τρίπολης

0

Αυτές τις άγιες και γιορτινές μέρες οι κυνηγοί για μια ακόμη φορά σκορπούν χαμόγελα και ανακούφιση στις οικογένειες που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές τους ανάγκες.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επισκέφθηκε περισσότερες από 70 οικογένειες και διένειμε πακέτα που περιείχαν κρέας αγριόχοιρου, ζυμαρικά, γάλα, πατάτες, μήλα, ρύζι και αλεύρι ενώ αρκετός κόσμος προσήλθε στα γραφεία του Συλλόγου για να παραλάβει την εορταστική προσφορά των κυνηγών.

Επίσης ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Καψιμαλάκος προσέφερε καυσόξυλα σε οικογένειες που δεν είχαν θέρμανση.

Συνολικά μέχρι στιγμής σε 100 περίπου οικογένειες έχουν διανεμηθεί περισσότερα από 400 κιλά αγριόχοιρου, 600 πακέτα ζυμαρικών, 500 κουτιά γάλα, 500 κιλά μήλα και πατάτες ενώ παράλληλα τα μέλη του Συλλόγου που επισκέφθηκαν τις οικογένειες στα σπίτια τους κατέγραψαν και άλλες ανάγκες που υπάρχουν προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν ορισμένες από αυτές.

Η διανομή θα συνεχιστεί μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς στόχος των κυνηγών είναι να βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερες οικογένειες αυτές τις δύσκολες μέρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος κ. Ρουμελιώτης Γιώργος ευχαριστούν θερμά όλους τους κυνηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και προσέφεραν από το υστέρημα τους τρόφιμα για τους συμπολίτες μας καθώς επίσης τις οικογένειες των κυρίων Νίκου και Ευγενίας Κατσίγιαννη και Δημήτρη και Σταυρούλας Νοτόπουλου από τον Στρίγκο Τεγέας για την μεγάλη τους προσφορά σε πολλά είδη και τρόφιμα καθώς και τους κυνηγούς αγριόχοιρου των ομάδων των κυρίων Αλειφερόπουλου Θωμά,Δημόπουλου Κώστα, Επαμεινώνδα Τσιρώνη, Φράγκου Αντρέα, Χρήστου Ζούρα, Ηλία Σταυρόπουλου, Σιαμπή Ηλία, Κατσικάρη Θανάση, Παναγόπουλου Σπύρου, Κατσιαρδή Παναγιώτη και Καλδή Τάσου για την προσφορά τους σε κρέας αγριόχοιρου .

Η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης , μικρή ή μεγάλη, γίνεται με πολύ αγάπη, διακριτικότητα και σεβασμό στους συνανθρώπους μας από τους κυνηγούς που παραμένουν ίσως το πιο ενεργό κομμάτι προσφοράς και εθελοντισμού της κοινωνίας μας.

Χρόνια Πολλά, υγεία, δύναμη και αισιοδοξία σε όλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων