NRA Σετ Καθαρισμού

0

NRA GUN CLEANING KIT 2H MIL-COMM είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και κατασκευή του λιπαντικών. Παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές δημιουργώντας καινούργια standard στην αγορά. Είναι επίσημος προμηθευτής του στρατού , των σωμάτων ασφαλείας, του ναυτικού και των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ. Για περισσότερα από 20 χρόνια η εταιρεία μελετά ερευνά και εξελίσσει τα προϊόντα της.

Το σετ καθαρισμού της NRA προσφέρει 3 μοναδικά προϊόντα που τα εμπιστεύεται ο Αμερικανικός στρατός. Στο κιτ αυτό περιλαμβάνεται το MC2500 το οποίο είναι λάδι το οποίο είναι ιδανικό για τα σημεία το όπλου τα οποία δεν μπορούν να αποσυναρμολογηθούν πρακτικά. Το TW25B είναι ελαφρύ γράσο που προστατεύει το όπλο , προσφέροντας του την απόλυτη λίπανση καθώς και τα απαραίτητα αντιδιαβρωτικά συστατικά. Τα ειδικά μικροσωματίδια που περιέχει μειώνουν την συσσώρευση πυρίτιδας του όπλου και βοηθάει στην καλή λειτουργία του σε θερμοκρασίες από -65 βαθμούς κελσίου μέχρι και τους +232 βαθμούς !!. Τέλος το ΜC 25 προσφέρει διπλή δράση καθαριστικού και απολυμαντικού και προσφέρει άριστη προστασία στο όπλο. Αναφορικά το TW25 B είναι το επίσημο καθαριστικό της SIG SAUER.

Τέλος όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: http://www.kalco.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=168

Το σετ καθαρισμού της NRA  , εισάγεται από την ΚΑΛΚΟ.
Η ΚΑΛΚΟ Ε.Π.Ε. πρωτοπορεί από το 1927. Οι δραστηριότητες της εταιρίας επεκτείνονται από την παραγωγή των φυσίγγων κυνηγίου & σκοποβολής όπως C7-PERFECTA & ARISTON έως την αντιπροσώπευση γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως, WINCHESTER/Olin φυσίγγια πυροβόλων & λειόκανων όπλων, WINCHESTER INTERNATIONAL όπλα κυνηγίου & σκοποβολής, MERKEL-HAENEL όπλα κυνηγίου & σκοποβολής, TULA-TOZ όπλα κυνηγίου & σκοποβολής, RIO-MAXAM φυσίγγια κυνηγίου & σκοποβολής, CYBERGUN αεροβόλα τουφέκια & πιστόλια, BROWNING αεροβόλα τουφέκια& πιστόλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων