Η τακτική συνέλευση του ΚΣ Δοξάτου

0

ks-doxatouΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04/05/2014 η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου Δράμας. Το παρόν δώσανε για πρώτη φορά μετά από τα τελευταία 4 χρόνια σχετικά μικρός αριθμός μελών. Δεν ήταν χρονιά αρχαιρεσιών αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την μικρή παρουσία του κόσμου, που συνεχίζει να απέχει από την ποιο σημαντική εκδήλωση του Συλλόγου. 

Στην Γενική μας Σύνέλευση, δώσανε το παρόν οι κ.κ. Ευμοιρίδης Δημήτριος – Μέλος της ΚΟΜΑΘ, Καραμπατζάκης Θεοφάνης – Θηραματολόγος και Επιστημονικός Συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ, Κεχαγιόγλου Σταύρος – Δασολόγος και Αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης και ο Γεωργιάδης Γιάννης – Πρόεδρος του Κ.Σ. Δράμας και Υποψήφιος με το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών.

Αν εξαιρεθούν τα διαδικαστικά και τα θέματα ημερησίας διάταξης που περάσανε από την έγκριση του σώματος, συζητηθήκανε πολλά ενδιαφέροντα θέματα για το κυνήγι, όπως το θέμα του Ντερίτσεσμε, μιας περιοχής για όσους δεν γνωρίζουν που κάθε χρόνο μισθώνουμε για την μη βόσκησή τους και την βελτίωση ενδιαιτήματος που συντελείτε εκεί κάθε χρόνο, για το θέμα του αλσυλίου Κυργίων που προτάθηκε η απαγόρευση άσκησης θήρας του κ.α μικρότερα θέματα.

Στο σώμα μοιράστηκε 10σέλιδο έντυπο όλων των δράσεων του Συλλόγου μας που γίνανε κατά το 2013 και όλα τα οικονομικά στοιχεία αναλυτικά.

Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας και τα λιγοστά μέλη μας.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων