Κυνηγετικά Νέα

0

kn60Μη χάσετε στα «Κυνηγετικά Νέα» που κυκλοφορούν σήμερα Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας

Tα θέματα αυτού του φύλλου

Αστυνομική επιχείρηση εναντίον κυνηγών & κυνηγόσκυλων στην Άνδρο
Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στους κυνηγούς
Με εκτός… νόμου διαδικασίες και καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων της, η Ελληνική Αστυνομία επιχείρησε το περασμένο Σάββατο να ματαιώσει τον μαζικό εμβολιασμό και την τοποθέτηση τσιπ στα σκυλιά των κυνηγών της Άνδρου, ενεργώντας καθ’ υπόδειξη του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και… υπό τις οδηγίες ιδιωτών με προφανή οικονομικά συμφέροντα.

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
“Απελευθέρωση” της Παρνασσίδας μελετάει το Υ.ΠΕ.ΚΑ.
Την απόδοση των 240.000 στρεμμάτων της ρεζέρβας στο ελεύθερο κυνήγι μελετάει το υπουργείο Περιβάλλοντος, έπειτα από κοινό διάβημα των κυνηγετικών συλλόγων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της βουλευτού της περιοχής.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εκτελεστής κυνηγόσκυλου για μια αλανιάρα κότα
Με έναν λάθος πυροβολισμό, σε… λάθος σκυλί και για λάθος λόγο, κυνηγός σκότωσε το σκυλί κυνηγού σε ένα απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Σούρπης!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Έφοδος στους Πεταλιούς για σκαφάτους λαθροθήρες
Σκηνές απείρου κάλους εξελίχθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε πάνω στους Πεταλιούς του Νοτίου Ευβοϊκού, όπου θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ μετατράπηκαν σε “πεζοναύτες” για να καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα σε… σκαφάτους – “κουρσάρους” ορτυκιών!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σάλος για την ύπνωση που… σκότωσε την αρκούδα!
Η Δασική Υπηρεσία της Ιταλίας κατηγορείται πως… σκότωσε κατά λάθος μια αρκούδα, προσπαθώντας να την ναρκώσει και να την συλλάβει, μετά από επίθεση σε άνθρωπο!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Προγνώσεις “πρεμιέρας” για τη Βόρεια Ελλάδα
Μια ακτινογραφία του πληθυσμού των αγριόχοιρων, όπως κατανέμεται στους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, στην έναρξη της νέας σεζόν…

ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Αλλαγές… στο ημερολόγιο του Μεσολογγίου
Εκπλήξεις και ανατροπές επιφύλαξε μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, το χρονικό των περασμάτων των τρυγονιών από το Μεσολόγγι, το Ευηνοχώρι και τον Γαλατά…

ΙΧΝΗΛΑΣΙΕΣ
Ασκήσεις προσανατολισμού για τους πρώτους ντορούς
Ψάχνοντας τους λαγούς των πρώτων ημερών, σε σχέση με τη θέση του ήλιου, τις θερμοκρασίες, τον άνεμο και τις πιθανές βροχές…

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
Έλα, αν αντέχεις… στο νησί!
Μια καλοκαιρινή επισκόπηση σε κρυφούς και ιδιαίτερους κυνηγότοπους του Αρχιπελάγους, όπου οι λαγοί και οι πέρδικες θέλουν άλλον κόπο και… άλλον τρόπο.

BENELLI M2 COMPACT SWIFT CAL 20
Μια… 20άρα για χρήστες με ιδιαιτερότητες!
“Μικρή” στο μάτι, αλλά με επιδόσεις που ξαφνιάζουν, η νέα δημιουργία της Benelliαπευθύνεται σε γυναίκες, εφήβους, αλλά και κυνηγούς που λατρεύουν τον “μινιμαλισμό” και την κομψότητα

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Οι γειτονιές της πέρδικας στα αλπικά του Βέρμιου
“Ανιχνευτικά” του τελευταίου δεκαημέρου, στο βουνό που σμίγουν μαζί οι ορεινές και οι… καμπίσιες πέρδικες!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Το ωράριο των καρτεριών όταν συμβεί το πέρασμα…
Χρήσιμες τεχνικές κυνηγίου για το πρωί και το απόγευμα, τις ημέρες που τα τρυγόνια αποδεικνύονται συνεπή στα ραντεβού του Σεπτεμβρίου.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ
Το καθήκον… του Πόιντερ και στα ορτύκια
Είτε στα ντοπιάρικα, είτε στα ορτύκια των περασμάτων, είναι κρίμα για τους σκύλους της φυλής να κρίνονται με την τυπικότητα και την αυστηρότητα ενός εξιδανικευμένου “προτύπου”.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ…
Το πρώτο κουπόνι για τη μεγάλη κλήρωση μιας BERETTA A400 xplor light, αξίας 1.840 ευρώ!

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων