HUNTING HAPPY HOUR με την FRANCHI και την LAMBRO

0

HUNTING HAPPY HOUR με την FRANCHI και την LAMBRO στο κατάστημα  ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ στην Αθήνα.

Άλλη μια επιτυχημένη και πολύ διαφορετική εκδήλωση της εταιρίας Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με το κατάστημα ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Πολύς κόσμος επισκέφθηκε το κατάστημα προκειμένου να δοκιμάσει την FRANCHI AFFINITY, να ενημερωθεί για τα ατσάλινα σκάγια, τα νέα προϊόντα της LAMBRO, και να συμμετέχει σε ένα πολύ κεφάτο απογευματινό καρτέρι στο κέντρο της Αθήνας!

Όλη η ομάδα της Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ ήταν εκεί, για να απαντήσει στις ερωτήσεις των κυνηγών και να λύσει κάθε απορία σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας. Έγινε παρουσίαση της πολυβραβευμένης FRANCH IAFFINITY από τον Γ. Ναυπλιώτη και οι επισκέπτες είχανε την ευκαιρία να επωμίσουν, ένα κατά κοινή ομολογία απόλυτα ισορροπημένο και εργονομικό όπλο που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός έκπληξη μόνο για «γρήγορα πιστόλια» που σκόρπισε πολύ κέφι και στον οποίο συμμετείχαν μόνο οι τολμηροί των επισκεπτών, που έφυγαν ντυμένοι στα χρώματα της FRANCHI. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να γεμίσουν την AFFINITΥ με 3 φυσίγγια και να επωμίσουν.

Οι 3 τολμηροί & γρηγορότεροι ήταν:

  1. Παναγιώτης Πολίτης με χρόνο 5,56
  2. Θανάσης Κοντάκης με χρόνο 5,85
  3. Μιχάλης Μαραγκουδάκης με χρόνο 5,86

Όλοι οι παρευρισκόμενοιπου μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, έφυγαν με αναμνηστικά δώρα FRANCHI & LAMBRO.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κύριο Δημήτρη ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟ για την θερμή φιλοξενία και όλη την ομάδα του καταστήματος για την βοήθειά στην οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και για το απαράμιλλο κέφι που σκόρπισαν!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για ένα νέο HUNTING HAPPY HOUR και σε άλλα μέρη της Ελλάδος… πληροφορίες σύντομα στο siteμας στο FBκαι στα media.

Μείνετε δικτυωμένοι!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων