Κυνηγετικά Νέα… με δωρεάν είσοδο στην OUTDOOR EXPO 2015

0

Στα Κυνηγετικά Νέα που κυκλοφορούν αύριο 25η Μαρτίου εκτός απο τα ενδιαφέροντα θέματα θα βρείτε  το κουπόνι δωρεάν εισόδου για την κυνηγετική έκθεση OUTDOOR EXPO 2015.

Νταχάου “ζωόφιλων” με επιδότηση

Αποκλειστικά ντοκουμέντα από μία αθλιότητα στην Καρδίτσα

Η άθλια κατάσταση στις εγκαταστάσεις του Φιλοζωικού Ομίλου Καρδίτσας, θέτει επί τάπητος σοβαρά ζητήματα νομιμότητας, αλλά και ουσίας, για τον ανεξέλεγκτο τρόπο που λειτουργούν τα “Καταφύγια” των “ζωοφιλικών” οργανώσεων, παντού στη χώρα…
Μέσα στην απόλυτη αθλιότητα και δυσωδία, γεμάτα ψύλλους, άρρωστα και στριμωγμένα σε ακατάλληλους χώρους, δεκάδες σκυλιά κρατούνται “φυλακισμένα” και χρησιμοποιούνται στην ουσία για να προωθηθεί ένα σχέδιο… επιδότησης του έργου των “φιλόζωων”, από το Δήμο της Καρδίτσας!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διάσημα θηλυκά… “κυνηγιάρες” γυναίκες!
Επτά… καυτές σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου επιμένουν να κυνηγάνε και να υπερασπίζονται τις επιλογές τους, παρά τις οργανωμένες επιθέσεις που δέχονται από διεθνείς “ζωοφιλικές” οργανώσεις.

kn87ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
“Νεκροταφείο” ζώων οι όχθες του Γαλλικού
Ένα οδοιπορικό των “Κυνηγετικών Νέων” στις όχθες του ποταμού, που μετατράπηκαν σε μία… μεγάλη “ταΐστρα” για λύκους, αλεπούδες και κορακοειδή!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Η πιo μεγάλη απόβαση… ετοιμάζεται για το Ιόνιο
Με το βλέμμα στραμμένο προς την πλευρά του Ιονίου, όπου… “παραδοσιακά” αυτόν τον καιρό τίθεται το ζήτημα της λαθροθηρίας των ανοιξιάτικων τρυγονιών, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Κ.Σ.Ε.

EΙΔΗΣΕΙΣ
Πιο …βαριά από ποτέ τα “Κυνηγετικά Νέα”
Μαζί με ένα πλήρες τεύχος της “Κυνηγεσίας – Κυνοφιλίας” και… κυνηγετικό DVD, θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη εβδομάδα τα “Κυνηγετικά Νέα”, σε μία προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει!

ΚΡΗΤΗ
Η καλή ορτυκοχρονιά συνεχίζεται και την άνοιξη
Η εαρινή μετανάστευση των ορτυκιών έγινε πρώιμα, φέτος, όπως αποδεικνύεται αυτές  τις ημέρες στα χωράφια της Κρήτης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Οι “γερακοφωλιές” που γέννησαν την αποκοτιά της ελευθερίας!
Η πραγματική αλήθεια για τα βουνά που μπόλιασαν τους Έλληνες με την αποκοτιά της ελευθερίας, και έγιναν “μετερίζια”… της εξέγερσης απέναντι σε μια αυτοκρατορία.

ΘΗΡΑΜΑ
“Σκόρπισαν σαν του λαγού τα παιδιά”!
Μια χωριάτικη παροιμία περιγράφει το πανάρχαιο σχέδιο, που επιτρέπει στο λαγό την επιβίωση διαιώνιση του είδους του, μέσα σε έναν εχθρικό κόσμο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Άργησες Αλέξη, άργησες…
Καρέ – καρέ η εντυπωσιακή προσπάθεια μιας μπεκάτσας να αποδράσει από τα απανωτά “κλικ” του φωτογραφικού φακού, και την κάννη ενός όπλου που… προσπαθεί να την ακολουθήσει.

ΟΠΛΑ
Ένα δίκαννο βαρύ σαν ιστορία…
Στην αστρονομική τιμή των 862.500 δολαρίων, πουλήθηκε σε δημοπρασία το ιστορικό δίκαννο του 26ου Προέδρου των Η.Π.Α. Θεόδωρου Ρούσβελτ.

ΑΡΒΥΛΑ
Φόρα με να σε “βαστώ” να ανεβούμε στο βουνό
Τα προαπαιτούμενα και οι βασικές προδιαγραφές για την επιλογή ενός άρβυλου, ανάλογα με τα εδάφη που θα κληθεί να… “περπατήσει”.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ
Κροτοφοβία: Γενετικό πρόβλημα ή επίκτητο χαρακτηριστικό;
Προς ενημέρωση, γνώση και… συμμόρφωση, οι καταγεγραμμένες απόψεις τεσσάρων κορυφαίων εκτροφέων της Ιταλίας για την κροτοφοβία…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μικρά μαχαίρια για μεγάλες ανάγκες…
Αναγκαίες προδιαγραφές και οδηγίες χρήσης, για να ανταπεξέλθουν σε μία δύσκολη στιγμή τα μικρά μαχαίρια και οι σουγιάδες που… δεν τους φαίνεται.

ΒΛΗΤΙΚΗ
Οι ιστορικοί “σταθμοί” στην κατασκευή των τσοκ
Μπορεί αυτό το μικρό κομμάτι στην άκρη της κάννης να δείχνει μικρό, αλλά δεν είναι ασήμαντο. Αν ήταν τέτοιο, δεν θα είχε γίνει αντικείμενο έντονου ανταγωνισμού και θέμα ενασχόλησης, για περισσότερο από δύο αιώνες!

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων