Κυνηγετικά Νέα (vd)

0

Στα Κυνηγετικά Νέα που κυκλοφορούν αυτή την Τετάρτη 29 Απριλίου, σε όλα τα περίπτερα της χώρας διαβάστε

Αρκούδες χωρίς… ιερό & όσιο

Επιδρομές σε εκκλησάκια και… κοιμητήρια του Μετσόβου, των Γρεβενών και των ορεινών Τρικάλων κάνουν τον τελευταίο μήνα οι αρκούδες, προσπαθώντας να τραφούν με το λάδι των καντηλιών!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τα κατά συνθήκη ψεύδη του Μ. Τρεμόπουλου
Νέα επίθεση στο κυνήγι, από ένα πολιτικό είδος που ευνοείται από τα θολά νερά.

kn92ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός από κρούσμα λεϊσμανίασης σε άνθρωπο
Κάτοικος του Ηρακλείου Κρήτης προσβλήθηκε από λεϊσμανίαση, ύστερα από τσίμπημα μολυσμένης σκνίπας…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Επιβολή φόρου για την ευημερία… των “φιλόζωων”
“Μάτια ερμητικά κλειστά” από το Δήμο Καρδίτσας, που επανέφερε το “σκυλόσημο” για να επιδοτήσει το… “Νταχάου” αδέσποτων σκυλιών της τοπικής φιλοζωικής οργάνωσης.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Οι σαρσέλες βγήκαν… στους ορτυκότοπους!
Ο πιο βροχερός χειμώνας της δεκαετίας “έπνιξε” τους κάμπους της κεντρικής Μακεδονίας, επηρεάζοντας τις παραδοσιακές καλλιέργειες και επιφέροντας αλλαγές στην περίοδο αναπαραγωγής των διαφόρων ειδών.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Τα καλά και τα κακά νέα από τα Επτάνησα
Το… κακό νέο για τους “ενοικιαστές” και τους λαθροθήρες στα Επτάνησα, είναι πως θηροφύλακες των κυνηγετικών οργανώσεων έχουν, ήδη, φτάσει… αθόρυβα κοντά στα πόστα τους!

EΙΔΗΣΕΙΣ
Νίκησαν οι “φιλόζωοι” και ο ταύρος πέθανε σε σφαγείο!
Κακός χαμός στη Μυτιλήνη, με τους κατοίκους του Μανταμάδου να προσπαθούν να υπερασπιστούν ένα έθιμο, και τις “ζωοφιλικές” οργανώσεις να θέλουν τη… σφαγή ενός ταύρου εν κρυπτώ!

ΟΡΤΥΚΙΑ
Τα όψιμα περάσματα από το Μεσολόγγι
Τα πρώτα ορτύκια έκαναν την εμφάνισή τους την εβδομάδα μετά το Πάσχα, με αποκορύφωμα το διήμερο 16-17 Απριλίου, όπου και σημειώθηκε ένα αρκετά μεγάλο πέρασμα.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
Η… αντεπίθεση των Ζακυνθινών
Με σημειώματα, e-mail, άρθρα δικά τους ή άλλων συμπατριωτών τους, οι Ζακυνθινοί υπερασπίζονται το δικαίωμά τους να συνεχίσουν να κυνηγάνε τα τρυγόνια τον Απρίλη…

ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ
Η “οδύσσεια” των τρυγονιών του Απρίλη
Τα 6.000 επικίνδυνα χιλιόμετρα του γυρισμού πάνω από την αφρικανική έρημο, τη Μεσόγειο θάλασσα και τις στεριές της Ευρώπης…

ΘΗΡΑΜΑ
Οι κινήσεις του λαγού στις φάσεις της καταδίωξης
Μία εξήγηση για όλες… τις χαμένες τουφεκιές που έχουν υπάρξει μέχρι τώρα, αλλά και για εκείνες που δεν ρίχτηκαν ποτέ μετά το ξεφώλιασμα!

ΟΠΛΑ
Οι ρωσικοί “θησαυροί” της Τούλα
Μία “κατάδυση” στην ιστορία της θρυλικής Ρώσικης εταιρείας, φέρνει στην επιφάνεια θησαυρούς μιας απίστευτης τέχνης, που ακόμα και σήμερα προκαλούν δέος τόσο στους απλούς κυνηγούς, όσο και στους ειδικούς περί των όπλων…

ΑΓΩΝΑΣ
“Διαγνώσεις” από έναν λάτρη των Γκόρντον Σέττερ
Όσα είδε, όσα διαπίστωσε και όσα προτείνει ένας λάτρης της φυλής, με φόντο το τελευταίο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της φυλής, στην Μπρέσια της Ιταλίας.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ
Η νόσος που “αχρηστεύει” τα κυνηγόσκυλα!
Αν και μπορεί να εμφανιστεί σε όλους τους σκύλους και σε όλες τις φάσεις της ηλικίας τους, η νόσος του μεσοσπονδύλιου δίσκου είναι… μία μεγάλη “κατάρα” για τα κυνηγόσκυλα.

ΨΑΡΕΜΑ
Μικρά μυστικά για το ιδανικό σετ
Σε ένα καλό σετ ψαρέματος, αδύναμοι κρίκοι δεν νοείται να υπάρχουν! Οι εποχές είναι δύσκολες και τα λάθη και οι αστοχίες κοστίζουν ακριβά.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων