Τραγικό κυνοφιλικό δυστύχημα

0

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του Σμολένσκ. Όπως έγινε γνωστό, κατά το δυστύχημα έχασαν την ζωή τους έξι άνθρωποι και 19 καθαρόαιμα σκυλιά που μετακινούνταν για να συμμετάσχουν στην έκθεση του Μιλάνου, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής  Κυνοφιλικής Ομοσπονδίας .

Οι εκτροφείς θα συμμετείχαν στην Παγκόσμια Έκθεση Σκύλων 2015 στο Μιλάνο με 19 σκυλιά. Όλοι οι άνθρωποι και τα σκυλιά σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και οι οδηγοί και των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν”

Το μικρό λεωφορείο μετέφερε τους εκτροφείς: Skoropupova Τατιάνα , Baturin Μαρία, Boldyrev Daria , Γιούλια Khokhlova  και σκύλους Huskies,  σταρένιο τεριέ, σκωτσέζικα τεριέ, Miniature Pinscher,  pinschers, besendzhi,  Pekinese και ρωσικές φυλέςι.

«Οι Ρώσοι εκτροφείς είχαν  αφιερώσει τη ζωή τους για να διαδώσουν και να αναπτύξουν την εγχώρια εκτροφή σκύλων. Είχαν πετύχει πολλές νίκες σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, και ήταν κάτοχοι ενός τεράστιου αριθμού των τίτλων», αναφέρει η έκθεση της Ρωσικής Κυνοφιλικής Ομοσπονδίας
 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων