Κυνοφιλικό σεμινάριο στη Ζάκυνθο

0

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Ζακύνθου ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Φουτρή Ιωάννη και Ραπακούλια Χρήστο για την συμμετοχή τους ως κεντρικοί ομιλητές στο σεμινάριο με θέμα “Μορφολογία και Πρότυπο εργασίας SETTER και POINTER” που πραγματοποιήθηκε στις 16-17 Μαίου, 2015 στην Ζάκυνθο.

Οι πολύπλευρες γνώσεις τους, η πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση, αλλά και η μεγάλη αγάπη αυτών των ανθρώπων για τα κυνηγόσκυλα και το κυνήγι μας έκαναν όλους σοφότερους και μας έδωσαν ώθηση να καλιεργήσουμε το πνεύμα της κυνοφιλίας στο νησί μας, να βελτιώσουμε τα κυνηγόσκυλά μας αλλά και τους εαυτούς μας ως κυνόφιλους – κυνηγούς.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη αλλά και τους φίλους του ομίλου μας που ζέσταναν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και συνέβαλαν με τις ερωτήσεις τους ώστε να γίνει το σεμινάριο μας πιο ενδιαφέρον και εποικοδομητικό για όλους.

Τέλος, την Κυριακή το πρωί είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε δύο αξιόλογα SETTER τα οποία μας παρουσίασε ο κύριος Ραπακούλιας, αλλά και να δείξουμε τα σκυλιά μας τα οποία αξιολογήθηκαν στο μέτρο του δυνατού από τους κυρίους Φουτρή και Ραπακούλια με σεβασμό και μεγάλη εκτίμηση για το κυνηγόσκυλο του καθένα μας.

Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε θερμά που μας έκαναν την τιμή να μας επισκεφθούν και να μοιραστούν μαζί μας ακούραστα τις γνώσεις τους, όπως ευχαριστούμε θερμά και όλα τα μέλη και τους φίλους του Κυνοφιλικού Ομίλου Ζακύνθου για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο μας.

Με εκτίμηση,
το ΔΣ του Κ.Ο.Ζ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων