Lambro & Franchi Feels Right στην Καβάλα!

0

Εκπαιδευτική κυνηγετική εκδήλωση σε σιλουέτα αγριόχοιρου Καβάλα την Κυριακή 14/6/2015
Μια ακόμα καλοκαιρινή σκοπευτική εκδήλωση της εταιρίας Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ έλαβε χώρα στην Καβάλα σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καβάλας. Πολύτιμος βοηθός όπως πάντα ο τοπικός σκοπευτικός σύλλογος ΣΚ.Ο.Ν. Καβάλας τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή του.

Ήταν μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή κυνηγών και σκοπευτών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την FRANCHI AFFINITY και τα μονόβολα LAMBRO PALLA.

Η εκδήλωση άρχισε με ένα σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου κύριο Καϊλατζίδη και ακολούθησε μια επιμορφωτική ενημέρωση από τον Γιάννη Ναυπλιώτη σε συνεργασία με τον Φάνη Καραμπατζάκη επιστημονικό συνεργάτη της ΚΟΜΑΘ και φανατικό κυνηγό αγριόχοιρου, με πλούσιο έργο στον χώρο & με μεγάλη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης μεγάλων θηραμάτων.

Η παρουσίαση αναφέρθηκε στην ηθική του κυνηγίου, τον τρόπο αναγνώρισης και επιλογής του θηράματος και τα σημεία βολής που πρέπει να σκοπεύουμε ή να αποφεύγουμε. Επίσης αναλύθηκαν και τεκμηριώθηκαν τα πλεονεκτήματα της χρήσης του μονόβολου και πως αυτό συμβάλει στην ορθολογικότερη διαχείριση του θηράματος και φυσικά στην ασφάλεια.

Στην συνέχεια ο κ. Γ. Ναυπλιώτης εξήγησε την βαθμονόμηση των χάρτινων στόχων & η ομάδα του Σκοπευτικού συλλόγου τους κανόνες ασφαλείας & την χρήση των όπλων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Περνώντας στο διαγωνιστικό κομμάτι, οι κυνηγοί και σκοπευτές είχαν την ευκαιρία για άλλη μια φορά να διαπιστώσουν την μοναδική εργονομία και σκοπευτική ακρίβεια της AFFINITY και την κορυφαία αποτελεσματικότητα των LAMBRO PALLA σε σιλουέτα αγριόχοιρου. Όλη η ομάδα των συλλόγων ήταν εκεί για να διασφαλίσει την διεξαγωγή του αγώνα με απόλυτη ασφάλεια και να μεταδώσει γνώση και εμπειρία.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:

Οι νικητές
1. Χρήστος Χρυσαφιάδης
2. Στέφανος Ψωμιάδης
3. Αχμέτ Ταϊφούν

Στους νικητές που ντύσαμε με χρώματα FRANCHI, απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας παρέδωσε το λάβαρο του Κ.Σ. στους επίσημους προσκεκλημένους και στους διοργανωτές της εκδήλωσης και η Σ.ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ απέδωσε τιμητικές πλακέτες στον Κ.Σ. και ΣΚ.Ο.Ν. Καβάλας για την άψογη διοργάνωση.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων