Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”  Με αυτό το τεύχος, για πρώτη φορά τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.

Νέα κλήρωση για μία επαναληπτική καραμπίνα BENELLI NOVA Slug και 150 Ελληνικά μονόβολα club, μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 4ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ
Όλα όσα πρέπει να κάνετε πριν την αρχή της νέας χρονιάς, από τον κτηνιατρικό έλεγχο έως τη σταδιακή εκγύμναση του σκύλου σας. Από τον Μπάμπη Γαβά;;

ΘΗΡΑΜΑ: Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ
Μόνο με το κυνήγι μπορεί να ελεγχθεί αποτελεσματικά ο πληθυσμός του αγριόχοιρου που δεν μπορεί να κάνει κανένα αρπακτικό. Του Ν. Κυπρίδημου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ: ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΔΙΚΕΣ!
Θετικά σημάδια για τους πληθυσμούς σε ;;;;;;;; και ;;;; δίνουν τα εκπαιδευτικά φέτος. Από τον Κωνσταντίνο Λουρή.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΚΕΤΕΣ!
Ένα φθηνό και παρεξηγημένο αξεσουάρ που θα γλυτώσει αναποδιές από τα φίδια και φρύγανα στην ;;;;;έως τα… χιόνια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΩΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Άλλη μια σκοπευτική εκδήλωση με στόχο την εκπαίδευση των κυνηγών αγριόχοιρου διοργάνωσε ο Κ.Σ. Καβάλας με την FRANCHI και τα μονόβολα της Lambro.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ο ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΙΑΣ… ΑΠΩΛΕΙΑΣ
Η ελληνική κυνοφιλία είναι φτωχότερη και ο Χρήστος Ραπακούλιας λέει με δικά του λόγια ένα μεγάλο αντίο στον Ιάσονα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Ο Σωτήρης Δημητρόπουλος μας παρουσιάζει την σοβαρή δουλειά των γειτόνων σε ότι αφορά το κυνήγι με την έγκαιρη και οργανωμένη έκδοση της ρυθμιστικής και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

ΟΠΛΑ: Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΤΩΝ BAIKAL
Ο Νώντας Κυπρίδημος εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που οι φθηνές ρωσικές οπλοκατασκευές έχουν προκαλέσει έκπληξη ακόμη και στους Αγγλους.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων