Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”. Με αυτό το τεύχος,άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας,προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.
Νέα κλήρωση για μία καραμπίνα MOSSBERG 835 και 500 ελληνικά φυσίγγια Navaro 32 μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 2ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : 50 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΟΣ
Στην Καστοριά, στο Αργος Ορεστικό, το λαγοκυνήγι αποτελεί παράδοση  για τους ντόπιους και ο Θωμάς Μπατσέλας συνάντησε τον πιο έμπειρο από αυτούς.

ΠΟΪΝΤΕΡ & ΣΕΤΤΕΡ : ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΕΣ
Ο Κώστας Λουρής κατασκήνωσε στο Βουτσικάκι και έζησε από κοντά τις φέρμες και όλα τα παρασκήνια του δεύτερου αγώνα για το Τρόπαιο Πολυκανδριώτη από τον ΟΚΑΔΕ.

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ
Ο Δημήτρης Ευμοιρίδης μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για το κυνήγι του μεγαλύτερου και πολυπληθέστερου θηλαστικού της χώρας μας.

ΟΠΛΑ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟΥ
Μία εμπεριστατωμένη ανάλυση για την επικράτηση του πλαγιόκαννου στους κυνηγούς, μετά την επικράτηση των οπισθογεμών, επιχειρεί ο Νικήτας Κυπρίδημος.

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ «ΝΤΟΡΟΙ»
Η αξιολόγηση της οσφραντικής δυνατότητας των κουταβιών και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι έμπειροι λαγοκυνηγοί της Ιταλίας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΟΡΤΥΚΙΟΥ
Τα απαραίτητα και οικονομικότατα αξεσουάρ για το ιδιαίτερο αυτό θήραμα -υπό συνθήκες καύσωνα- παρουσιάζει ο Μπάμπης Γκαβάς.

ΣΚΟΠΕΥΣΗ : Η ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑ
Ολα τα μυστικά της «μπηχτής» τουφεκιάς με σχεδιάγραμμα και συμβουλές για τη δύσκολη αυτή επιλογή στο κυνήγι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ
Στον Προφήτη Λαγκαδά, με τους έμπειρους κυνηγούς, στον λόφο μεταξύ Βόλβης και Κορώνειας, μας μεταφέρει ο Σωτήρης Δημηρόπουλος.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων