Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί το ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”  Σε αυτό το τεύχος,μία ελληνική ταινία πρώτης προβολής για κυνήγι ορτυκιού. Είναι μία παραγωγή του Π.Μουσούλη.
Νέα κλήρωση για μία καραμπίνα MOSSBERG 835 και 500 ελληνικά φυσίγγια Navaro 32 μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 3ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η ΑΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΥΝΗΓΩΝ
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος μας βάζει στο κλίμα της έναρξης με πληροφορίες από τη Μακεδονία αλλά και τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΑΓΩΝΕΣ: ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΪΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΕΤΤΕΡ
Στην Γκιώνα ολοκληρώθηκε το Τρόπαιο Πολυκανδριώτης και η επιλογή των Εθνικών ομάδων του ΟΚΑΔΕ  για το Πανευρωπαϊκό που θα γίνει στη Λάρισα. Από τον Κωνσταντίνο Λουρή.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΤΟ «ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ» ΣΤΑ ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ
Ο ιχνηλάτης-δάσκαλος θα ταιριάξει με το νεαρό λαγόσκυλο μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες εκπαίδευσης. Του Δημ. Κιούση.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΝΕΟ ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ
Ο  Νικήτας Κυπρίδημος επισκέφτηκε το οπλουργείο του Κώστα Λιάκου στον Ασπρόπυργο και τον ανέκρινε…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟ
Η αύξηση των ατυχημάτων στους γουρουνοκυνηγούς έχει αιτίες, γνωστές σε όλους αλλά αδιάφορες για την πολιτεία. Του Δ. Ευμοιρίδη.

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΦΑΣΙΑΝΟΙ
Οι φασιανοί είναι το πιο δημοφιλές πτερωτό θήραμα σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία πέτυχαν τη μεταφορά από το απαγορευμένο στα επιτρεπόμενα.

ΣΚΟΠΕΥΣΗ: TO BΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για την προσκόπευση στα φασσοκαρτέρια. Από τον Νικήτα Κυπρίδημο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ
Ενα γλέντι-κάλεσμα σε όλους από τους κυνηγούς της Μαυροθάλασσας, στο δάσος της περιοχής με κλαρίνα, γίδια και κρασί… Του Σωτήρη Δημηρόπουλου.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων