Μονόβολα Lambro η απόλυτη επιλογή στην αναμέτρηση με τον βασιλιά!

0

Η έναρξη θήρας του αγριογούρουνου είναι γεγονός. Ένα απαιτητικό κυνήγι όπου ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.

Οι πιθανότητες να έρθεις αντιμέτωπος με το θήραμα είναι μετρημένες και οι συνθήκες άγνωστες. Ενδεχομένως να σου δοθεί μια μόνο ευκαιρία. Μην αφήσεις το θήραμα να φύγει τραυματίζοντας το άσκοπα. Επίλεξε το σωστό φυσίγγι.

Το μονόβολο PALLA της LAMBRO διαθέτει ενέργεια πάνω από 3500 joule και το SILVER MAGNUM 4000 joule, δηλαδή τουλάχιστον 10-15 φορές περισσότερη ενέργεια από 1 δράμι. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σημαδέψεις σωστά. Η ακρίβεια τους θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. Και τα δύο είναι γεμισμένα με διβασική πυρίτιδα η οποία θα σου εξασφαλίσει εξαιρετική και σταθερή απόδοση όλο τον χειμώνα.

SILVER SLUG MAGNUM

silver

Η Lambro είναι μόνη Ελληνική εταιρία που έχει άδεια να χρησιμοποιεί τα παγκοσμίου φήμης βλήματα BRENNEKE®. Τo μονόβολο Silver Slug Magnum® είναι το κλασσικό φυσίγγι για το κυνήγι του αγριόχοιρου σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Με άφθονα αποθέματα ενέργειας και εκπληκτική ακρίβεια, το Silver είναι το φυσίγγι που δεν θα χρειαστείτε να ρίξετε δεύτερο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα τσοκαρίσματα (ακόμα και με full choke)

Τιμή: 7,20 (συσκ.5 τεμ.) http://www.lambro.gr/…/ product/SLUGS-BUCKSHOTS/ SILVER-MAGNUM
PALLA 

palla
Ένα πολυδοκιμασμένο, κλασσικό μονόβολο 32 γραμμαρίων με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη κρούσης. Η ακρίβειά του είναι μοναδική αφού στα 20 μέτρα συγκεντρώνει 10 βολές σε μόλις 2,5 εκατοστά! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα τσοκαρίσματα (ακόμα και με full choke).
Τιμή 8,90 (συσκ. 10 τεμ.) http://www.lambro.gr/el/ product/SLUGS-BUCKSHOTS/PALLAr

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων