Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, με 48 σελίδες.
Με αυτό το τεύχος,άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας,προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι. Νέα κλήρωση για μία καραμπίνα MOSSBERG 835 και 500 ελληνικά φυσίγγια Navaro 32 μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το κουπόνι μπαλαντέρ. Μη το χάσετε.

Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ
Στον Κίσσαβο συναντήθηκε το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου η αφρόκρεμα των Πόιντερ & Σέττερ της Ευρώπης. Από τον Κωνσταντίνο Λουρή.

ΘΗΡΑΜΑ : ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις συνήθειες των λαγών τον πρώτο μήνα του κυνηγίου και τις επιδράσεις στους ιχνηλάτες. Του Θαν. Κυριτσάκα.

ΟΠΛΑ : Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ
Επειδή πολλά λανθασμένα γράφονται τελευταία για τις μισές και τις ολόκληρες φωτιές, ο Νικήτας Κυπρίδημος ξεκαθαρίζει το τοπίο στις χρονολογίες εξέλιξης του λειόκαννου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ
Στην Ιεροπηγή Καστοριάς, ο Σωτήρης Δημηρόπουλος βρήκε τον παραδοσιακό λαγοκυνηγό -τέταρτης γενιάς- Κώστα Τράσια που σαγηνεύει με τη φλογέρα του λαγούς και ανθρώπους…

ΠΕΡΔΙΚΕΣ : ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ…
Λίγες ώρες πριν από την έναρξη και τα εκπαιδευτικά δίνουν ευκαιρίες στα περδικόσκυλα και αισιοδοξία στους λάτρεις των ορέων. Του Κ. Λουρή.

ΒΑΛΤΟΣ : Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΧΤΡΑΣ
Ο Ζαφείρης Κινάλης υπενθυμίζει στους παλαιότερους και μαθαίνει στους νεότερους τον τόπο και τον τρόπο στην κατασκευή του γκιουμέ.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : ΑΡΒΥΛΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΦΡΙΑ!
Νέες πατέντες από τους Ιταλούς, που εφαρμόζουν τη μεμβράνη πάνω στο δέρμα και ελαφραίνουν σχεδόν μισό κιλό τα βρεγμένα άρβυλα!!

ΟΠΛΑ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ
Από ρυθμιζόμενα κοντάκια μέχρι ράχες…  μόντε κάρλο σε καραμπίνες φτιάχνει ο Κώστας Λιάκος στον Ασπρόπυργο! Του Νικήτα Κυπρίδημου.

ΜΑΧΑΙΡΙΑ : Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ
Ο Νικήτας Κυπρίδημος αναλύει τα καλά και τα αρνητικά ως αντίδοτο στην πολυποικιλία μαχαιριών-σουγιάδων στα κυνηγομάγαζα σήμερα.

ΣΥΝΤΑΓΗ : ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ
Από την Ιταλία μια «καυτή» πρόταση για ένα ιδιαίτερο θήραμα.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων