Εθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”,  με 48 σελίδες.  Με αυτό το τεύχος, άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.  Με 4 μόνο κουπόνια, κερδίστε,καραμπίνα 712 και ένα super pose Mallard της τσεχικής CZ μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 2ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

Περιεχόμενα 761

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ: ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΙΔΑ  Το «Εθνος – Κυνήγι» συμμετείχε στην καταμέτρηση των αγριόγιδων του Φρακτού μαζί με επιστήμονες, θηροφύλακες, εθελοντές, κυνηγούς και μη, που αυξάνονται σταθερά… Του Κων/νου Λουρή.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΡΜΑ Την πολύπλοκη διαδικασία του μπεκατσόσκυλου μέχρι την τελική φέρμα αναλύει ο Μπάμπης Γκαβάς και επισημαίνει λάθη και συμπεριφορές κυνηγών και σκύλων.

ΑΓΩΝΕΣ: ΠΟΪΝΤΕΡ & ΣΕΤΤΕΡ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ Στη Φθιώτιδα, με τον νεοσύστατο όμιλο Λαμίας, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του ΟΚΑΔΕ για το Τρόπαιο Μπεκάτσας με πολλές συμμετοχές στο ΕΚΙ. Του Κων/νου Λουρή.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΦΥΛΑΧΤΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος πήγε για παπιά, μετά από πολλά χρόνια, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης με ένα «κομάντο» βαλτοκυνηγό!

ΕΡΕΥΝΑ: ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ Συμπεράσματα επιστημονικής έρευνας θηραματολόγων για τη διατροφή των λαγών στη χώρα μας κατέδειξαν τον κίνδυνο της αύξησης του ξινοτρίφυλλου από τη μονοκαλλιέργεια ελιάς!

ΟΠΛΟ: ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ Β25 Το τουφέκι που καθιέρωσε την ονομασία superpose «γεννήθηκε» το 1931 στη Λιέγη και έκτοτε κλέβει καρδιές κυνηγών και σκοπευτών.

ΘΗΡΑΜΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΩΝ Στη γειτονική Ιταλία έχασαν το μέτρημα στην αύξηση των αγριόχοιρων και οι οικολόγοι κατηγορούν τους κυνηγούς που… γεράσανε. Ας πρόσεχαν…

ΟΠΛΟ: ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΤΟΥ… ΤΑΡΖΑΝ Ενα εντελώς μοναδικό δίκαννο, όπως μοναδικός ήρωας ήταν και ο Ταρζάν, παρουσιάζει ο Νικήτας Κυπρίδημος. Από τη Manufrance στην έκθεση του Χρήστου Χατζιώτη, θρυλικό και γαλλικό…

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ Ο Νικήτας Κυπρίδημος ακονίζει τα μαχαίρια του με το σετ της Lanskoy και μας μαθαίνει την τέχνη του ακονίσματος.

ΧΡΗΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ Η προετοιμασία του «αυτιά» βήμα βήμα από το γδάρσιμο μέχρι την ιδανική μοιρασιά σε μερίδες από επαγγελματίες κυνηγούς-σεφ.

 

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων