Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, με 48 σελίδες.
Με αυτό το τεύχος, άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.Με 4 μόνο κουπόνια, κερδίστε,καραμπίνα 712 και ένα super pose Mallard της τσεχικής CZ μία προσφορά για του αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 3ο κουπόνι. Μη το χάσετε.

Περιεχόμενα 762

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Το «Εθνος-Κυνήγι» παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τη συνύπαρξη ανθρώπου και άγριας ζωής που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης. Του Κων/νου Λουρή.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ…ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ Ζωή στους κατοίκους της ορεινής Ελλάδας και προστασία του περιβάλλοντος από το πλαστικό προσφέρει το χριστουγεννιάτικο έλατο. Του Κ. Σκορδά.

ΔΟΚΙΜΗ: ΛΑΜΠΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ & ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ Με τη λάμπα της Coral Gas και την έξυπνη φιάλη της η διανυκτέρευση στην ύπαιθρο παίρνει άλλο… χρώμα!

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΓΑΝΑ Εμπειρες συμβουλές από τον Σωτήρη Δημηρόπουλο για την αποφυγή των ατυχημάτων στον κυνηγότοπο, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις στα καρτέρια.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΓΙΑ ΛΑΓΟΥΣ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΟΣΠΑΡΜΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ Ενα διαφορετικό κυνήγι για την παρέα του Θωμά Μπατσέλα, στα τέλη Νοεμβρίου, όταν τα άροτρα αφήνουν κρυψώνες για τους λαγούς.

ΧΡΗΣΤΙΚΟ: ΟΠΛΟΥΡΓΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ Μια ζημιά ενός εξαρτήματος, φθηνότερου από ένα ευρώ, αντιμετωπίστηκε με επιτυχία στον κυνηγότοπο από την παρέα των φασσοκυνηγών με έναν σουγιά και ένα πολυεργαλείο.

ΔΟΚΙΜΗ: Ενα όπλο χάρμα ομορφιάς και καινοτομίας δοκιμάστηκε από το «Εθνος-Κυνήγι» και εντυπωσίασε με το «πάντρεμα» εργονομίας και νέας τεχνολογίας. Από τον Νικήτα Κυπρίδημο.

ΘΗΡΑΜΑ: Την τεχνική της μπεκάτσας στον τυχαίο και συμπτωματικό κίνδυνο να «βατραχοπηδάει» σε μικρές αποστάσεις και οι δυσκολίες στην τουφεκιά.

AUTO 4X4: ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Το τετρακίνητο δεν είναι ανίκητο, γι’ αυτό έχετε στον νου σας δύο-τρεις συμβουλές για λύσεις στο… βουνό.

ΑΦΗΓΗΜΑ: ΘΡΑΣΟΣ & ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ Η αγενής συμπεριφορά του γουρουνοκυνηγού στην καλημέρα του μπεκατσοκυνηγού τού στοίχιζε κάποια κιλά κρέας και … τόνους από τον εγωισμό του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Στη γείτονα & φίλη χώρα διοργάνωσαν οι Ιταλοί τους αγώνες για το πρωτάθλημα Πόιντερ & Σέττερ και οι Ελληνες συμμετέχοντες αλλά και κριτές διακρίθηκαν.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων