Έθνος Κυνήγι

0

ek766Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.  Με αυτό το τεύχος, άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.

Με 3 κουπόνια,κερδίστε μία καραμπίνα BAIKAL MP155 και 100 Ελληνικά μονόβολα CLUB μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 2o κουπόνι. Μη το χάσετε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ ΜΕ… ΣΤΑΜΠΑ
Μια παρέα από τη Μεγαλόπολη εξέπληξε τον Μπάμπη Γκαβά με την οργάνωσή τους, την ιεραρχία και την τάξη, σαν απόδειξη αποφυγής ατυχημάτων…

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΓΙΑ ΚΑΠΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ!
Με φόντο τη θάλασσα και δίπλα σε ελαιώνες, ο Σωτήρης Δημηρόπουλος ακολούθησε μια παρέα της Πρέβεζας στις καταπράσινες πλαγιές της Ηπείρου…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Την παράταση λειτουργίας -σε 3 δόσεις- των φορέων διαχείρισης στην εκπνοή του 2015 και μάλιστα με Πράξη του Προέδρου της Δημοκρατίας!

ΛΑΓΟΣ: ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ
Ενα άλμα πέντε μέτρων, που ανακάλυψε ο ιχνηλάτης της παρέας του Θωμά Μπατσέλα, αποτέλεσε την πεμπτουσία του κυνηγιού ενός παλιού λαγού που ήξερε κόλπα και τερτίπια…

ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟ: ΒΑΦΕΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
Στον πάγκο του Κώστα Λιάκου στον Ασπρόπυργο, ο Νικήτας Κυπρίδημος ενημερώθηκε για τη νέα βαφή CERAKOTE, που σώζει τα… όπλα.

ΟΠΛΑ: ΤΑ ΚΟΚΟΡΟΤΟΥΦΕΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ
Τρόπους ανακατασκευής με χαμηλό κόστος του παλιού ιταλικού κοκοροτούφεκου του παππού για τη ρετρό εμπειρία προτείνει ο Νικήτας…

ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΕΣ
Τις βασίλισσες του Γενάρη και τις απαιτήσεις στο κυνήγι τους αποκαλύπτει ο Μπάμπης Γκαβάς, μέσα από χρήσιμες συμβουλές.

ΘΗΡΑΜΑ: ΤΟ «ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ» ΜΠΕΚΑΤΣΙΝΙ
Ικανό σκύλο και άξιο τουφέκι για το μαγικό υδρόβιο, που η δύσκολη τουφεκιά του έδωσε το όνομά του στους ελεύθερους σκοπευτές!

ΦΥΣΙΓΓΙΑ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Τα ιστορικά Rottweil, με τον χάρτινο κάλυκα και τη μάλλινη τάπα, κουβαλάνε μια ολόκληρη κουλτούρα… 500 ετών τουλάχιστον!

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων