Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.
Στο τεύχος που κυκλοφορεί,την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου,μία ελληνική ταινία πρώτης προβολής για κυνήγι μπεκάτσας. Είναι μία παραγωγή του Π.Μουσούλη Με 3 κουπόνια,κερδίστε μία καραμπίνα BAIKAL MP155 και 100 Ελληνικά μονόβολα CLUB μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ.ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 3o κουπόνι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΑΓΩΝΕΣ: ΠΟΪΝΤΕΡ & ΣΕΤΤΕΡ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ
Στα κοπάδια της Μακεδονίας ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά του ΟΚΑΔΕ, για 5 μέρες με 9 κριτές! Του Λεωνίδα Κωσταρά.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: Ο ΚΑΠΡΟΣ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ…
Με βροχή και χιόνι, η ομάδα του Σωτήρη Δημηρόπουλου πήρε τον τελευταίο κάπρο, αγνοώντας εσκεμμένα τις εύκολες θηλυκές, με σεβασμό στο θήραμα…

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ
Ο Μπάμπης Γκαβάς μάς περιγράφει τα τερτίπια μιας βασίλισσας-φάντασμα του Γενάρη που τον κέρδισε και τον πείσμωσε να την ξαναβρεί…

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΔΑΦΗ
Εναν μεσαίου ύψους, δυνατό και με άγρια εμφάνιση ιχνηλάτη, το Γκριφόν Φωβ της Βρετάνης, μας παρουσιάζει ο Θανάσης Κυριτσάκας.

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑΣ
Με αναλυτικά σκίτσα σε φυσικό μέγεθος, ξεκινάμε σε αυτό το τεύχος την προσπάθεια αναγνώρισης του φύλου και της ηλικίας από τα χνάρια…

ΟΠΛΑ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ – ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ
Το MERKEL 40E παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος ως πρότυπο της μετάλλαξης της αυστηρής ανατολικογερμανικής ποιότητας στον ντελικάτο σχεδιασμό του σήμερα. Του Ν. Κυπρίδημου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ: ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΝΕΣ
Τώρα που ο χιονιάς επελαύνει, θα δοθούν στους φανατικούς των υδροβίων οι μοναδικές ευκαιρίες να βρουν χηνάρια και να τα… προσεγγίσουν. Του Ζαφείρη Κινάλη.

ΤΣΙΧΛΕΣ: ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ
Τις ελπίδες τους στον χιονιά έχουν εναποθέσει οι τσιχλοκυνηγοί για να σπάσει η αβεβαιότητα της φετινής χρονιάς για τις μετακινήσεις ενός ιδιαίτερου ταξιδευτή… Του Ακη Στεφάνου.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ
Με την παρουσία των δύσκολων πουλιών του Γενάρη αναβαθμίζεται η ικανότητα του ενός σκύλου να συναινεί στη φέρμα του άλλου στην μπεκάτσα… Του Κωνσταντίνου Λουρή.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων