Αγώνας ιχνηλατικών ικανοτήτων και έκθεση μορφολογίας από τον ΟΦΕΙ

0

Ο ΟΦΕΙ καλωσορίζει όλα τα μέλη, τους φίλους και τους λάτρεις του Ελληνικού ιχνηλάτη, στη νέα αυτή χρονιά, με μια πολυσύνθετη εκδήλωση στο νομό Αττικής στις 6-7 Φεβρουαρίου.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Σάββατο θα γίνουν αγώνες ιχνηλατικών ικανοτήτων και 7 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Κυριακή έκθεση μορφολογίας και αναγνώριση.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου στο Πάρκο Γκορυτσάς και το σεμινάριο στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου. Υπεύθυνος κτηνίατρος θα είναι ο κύριος Καρατζάς Δημήτριος και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τα βιβλιάρια των σκύλων. Ασφαλώς οι σκύλοι που θα λάβουν μέρος στους αγώνες και στην έκθεση και στην αναγνώριση θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, τα βιβλιάρια σφραγισμένα και θα πρέπει έχουν ηλεκτρονική σήμανση. Θα γίνει αυστηρός έλεγχος σε βιβλιάρια και τσιπ και για την αποφυγή προβλημάτων καλό θα είναι, να έχουν ελέγξει όλοι οι ενδιαφερόμενοι τα τσιπ και τα βιβλιάρια των σκύλων τους πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκδηλώσεων.

Οι συμμετοχές και στις δύο εκδηλώσεις θα μπορούν να δηλώνονται έως και την Παρασκεύη 5/2/2016 και μέχρι ώρα 2 μμ. Για την αναγνώριση δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής. Για το σημείο των αγώνων θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από τα γραφεία του ΟΦΕΙ που είναι ΚΕΝΝΕΝΤΥ 194 και ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 Τ.Κ.121 36 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ στις 6 πμ.
Ανατολή ηλίου 06-02-2016 : 07:24 Δύση ηλίου 06-02-2016 : 17:53

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ο ΟΦΕΙ είναι στη διάθεση σας.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων