Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.  Στο τεύχος που κυκλοφορεί, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου,άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι. 
Με 3 μόνο κουπόνια,κερδίστε μία καραμπίνα 712 και ένα σουπερ ποζε Mallard της τσέχικης CZ  μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το κουπόνι μπαλαντέρ.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ!
Μέσα από παράδρομους εξόρμησαν οι κυνηγοί τις τελευταίες πέντε εβδομάδες αφού οι εθνικές οδοί έχουν αποκλειστεί από τους αγρότες. Του Κων/νου Λουρή

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΤΟ DERBY ΤΩΝ ΠΟΪΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΕΤΤΕΡ
Ενας από τους σημαντικότερους αγώνες, για τα νέα ταλέντα της αγωνιστικής κυνοφιλίας, πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Θεσσαλονίκη. Του Κων/νου Λουρή

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΧΛΕΣ
Πέντε και σήμερα για τη λήξη και ο Μπάμπης Γκαβάς προτείνει σύνθετα προγράμματα αλλά και γευστικά μενού για το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ: ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Στο καλύτερο σχολείο για τα κυνηγόσκυλα, στις πεδινές πέρδικες, βρέθηκε ο Θωμάς Μπατσέλας και ελπίζει σε μια πιο ολοκληρωμένη διαχείρισή του…

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΝΕΣ!
Στις όχθες του Αλιάκμονα μια παρέα… λαγοκυνηγών βρήκε παπιά, μπεκάτσες, αλλά και έναν λούτσο των ποταμών στον ίδιο τόπο! Του Θωμά Μπατσέλα

ΟΠΛΟΓΝΩΣΙΑ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΟΡΟΤΟΥΦΕΚΑ
Την απάντηση στο «αιώνιο» ερώτημα αν είναι πιο ασφαλές ένα εσώσφυρο από ένα εξώσφυρο όπλο στο πυκνό προσπαθεί να δώσει ο Ν. Κυπρίδημος.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις προφυλάξεις που πρέπει να πάρετε ύστερα από κάθε κυνήγι του χειμώνα.

ΟΠΛΑ: «ΣΥΝΤΑΓΕΣ» ΓΙΑ ΚΑΛΑ… ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
Ο Νικήτας κατηγοριοποιεί τα κρίσιμα σημεία για πιθανές βλάβες σε δίκαννα, καραμπίνες και μονόκαννα ώστε να αποφύγετε τα έξοδα επισκευών.

ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ. Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
Παρότι ο καλύτερος σκύλος είναι αυτός που μας ταιριάζει υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για κάθε ράτσα σε σχέση με την μπεκάτσα.

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ
Πιο ψηλός και γρήγορος από το μπηγκλ, αυτός ο γαλλικός σκύλος είναι ειδικός στο κυνήγι του λαγού και όχι μόνο.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων