Ο αγώνας πρακτικού κυνηγίου του ΟΕΚΣ Αχαΐας

0

Ο Όμιλος Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Αχαΐας διοργάνωσε την 5-6/03/2016 αγώνα ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ για Αγγλικές και Ηπειρωτικές φυλές με θήραμα ΜΠΕΚΑΤΣΑ στην ΖΕΣ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ο οποίος εντασσόταν στο τρόπαιο ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

Σε αυτό το διήμερο και παρά τις ιδιαιτερότητες της εποχής υπήρχαν 100 συμμετοχές. Δυστυχώς ο Όμιλος βρέθηκε στην δύσκολη θέση να ακυρώσει το τερρέν των Ηπειρωτικών λόγο μη συμπλήρωσης των απαιτούμενων συμμετοχών που χρειαζότανε για τη διεξαγωγή του και ζητάει συγνώμη από το κ. Φωτακόπουλο Νίκο για την ταλαιπωρία που υπέστει αδίκως. Τους αγώνες αυτούς έκριναν οι κ.κ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Ο Όμιλος ευχαριστεί τους κριτές για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να μην αδικηθεί κανείς σκύλος και κυναγωγός, όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τα μέλη μας ΖΑΓΚΛΑ ΑΝΔΡΕΑ, ΓΑΛΑΝΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ οι οποίοι διευκόλυναν το έργο των κριτών και του Δ.Σ, και βέβαια τον μεγάλο και μόνιμο χορηγό μας τις ΤΡΟΦΕΣ ΣΒΕΣΤΟΝΩΦ οι οποίες εκπροσωπήθηκαν από τον κ. ΣΒΕΣΤΟΝΟΦ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας .

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα το ΣΑΒΒΑΤΟ και στο τερρέν του Α.Κ.Ι το οποίο έκριναν οι κ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ Θ και ΛΑΜΠΡΟΥ Μ δυστηχώς δεν είχαμε κανένα σκυλί στην βαθμολογία ενώ κατα δήλωση των κριτών όλα τα σκυλιά που παρουσιάστηκαν ήταν σε υψηλό επίπεδο.
Στο τερρέν 1 του Ε.Κ.Ι ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν ιδιαίτερα οι GALANIS POWER DIL (E.S) των ΓΑΛΑΝΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ZARNO (E.S) του κ. ΝΙΑΡΟΥ, ARKA DI THEODOSIOU ZAGLAS (E.S) του κ. ΚΑΤΣΑΒΡΑΜΗ και τέλος η GALANIS POWER DOLL (E.S) των ΓΑΛΑΝΗΣ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.Στο τερρέν 2 του Ε.Κ.Ι το οποίο έκρινα οι κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ και ΚΑΨΑΣΚΗΣ Δ.
Οι μεγάλοι άτυχοι της ημέρας ήταν οι κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ. με το (E.S) ORFEAS και ο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Β με το (E.S) ANET διότι ενώ και οι δύο σκύλοι κατάφεραν να μπλοκάρουν τρείς φορές μια ανύσηχη μπεκάτσα από λάθος τον κυναγωγών τους ,οι οποίοι ξεσήκωσαν το θήραμα, αποκλείστηκαν.
Στη συνέχεια είχαμε και σε αυτό το τερρέν τέσσερις επανακλήσεις , το (E.S) DEKO του κ. ΜΑΛΗ Ν, το (E.S) RITA του κ. ΚΕΛΕΜΙΔΗ Α, το (E.S) RAUL του κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και τέλος το (E.P) ADONIS του κ. ΛΑΛΙΖΑ . Η ημέρα αυτή έκλεισε με όλους τους κριτές να δηλώνουν ότι όλοι οι σκύλοι που παρουσιάστηκαν ήταν σε πολύ υωηλό επίπεδο.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ τώρα το τερρέν του Α.Κ.Ι έκριναν οι κ. ΛΑΜΠΡΟΥ Μ-ΜΑΓΟΥΛΑΣ Θ και πάλι δεν είχαμε σκυλί στη βαθμολογία .Ενώ στο τερρέν 1 του Ε.Κ.Ι είχαμε και την μεγάλη νικήτρια του διημέρου το (E.S) ARKA DI MONTE PATRAS του κ. ΚΑΤΣΑΒΡΑΜΗ ΗΛΙΑ η οποία όπως δήλωσε ο κ. ΛΑΜΠΡΟΥ κατάφερε και πήρε ένα πολύ δύσκολο πόντο στον τύπο της φυλής της και βαθμολογήθηκε με ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ .

Στο τερρέν 2 του Ε.Κ.Ι που έκριναν οι κ. ΚΑΨΑΣΚΗΣ Δ με βοηθό τον κ. ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ν ξεχώρησαν και επανακλήθηκαν το (E.S) RALF του κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ το (E.S)DEKO του κ. ΜΑΛΗ Ν το (E.S) ORFEAS του κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ Δ και τέλος το (E.S) ANKA του κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Β .
Έτσι έκλεισε η διήμερη αυτή διοργάνωση με όλους τους κριτές να δηλώνουν για μία ακόμη φορά ότι όλα τα σκυλιά που παρουσιάστηκαν τις δύο αυτές μέρες να βρίσκοντε σε πολύ υψηλό επίπεδο.τέλος ο Όμιλος μας θέλει να ευχαριστήσει ακόμα μία φορά τους κριτές και τους συμμετέχοντες , τον ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ που ήταν κοντά μας, το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ , και τέλος τις ΤΡΟΦΕΣ ΣΒΕΣΤΟΝΩΦ.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων