Εθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.
Σε αυτο το τεύχος, τρία (3) μοναδικά dvd (Lugari-Α.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-Mc4) επιλεγμένα από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.

Περιεχόμενα 775

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ IWA 2016: Ο(Π)ΛΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ
Τη φθηνότερη αλλά καλόγουστη εκδοχή της μαύρης βάσης υιοθέτησαν μαζικά φέτος οι οπλοκατασκευαστές κυνηγετικών όπλων, με ποιοτικές βαφές, άψογο φινίρισμα και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Oλα όσα είδαμε στη Νυρεμβέργη… ΜΕΡΟΣ Α’

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΥΚΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος φωτογράφισε τα θύματα των λύκων, 10 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις εκβολές του Αξιού, δίπλα στις μυδοκαλλιέργειες της Χαλάστρας.

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ!
Eνα κατεξοχήν πεδινό θήραμα, απλά, δεν υπάρχει στους ελληνικούς κάμπους, με τα αρπακτικά πουλιά, τις αλεπούδες και τα φυτοφάρμακα να «απαγορεύουν» την επανάκαμψή  του. Του Ν. Κυπρίδημου.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΓΙΑ… ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΗ ΛΗΞΗ
Τον ρόλο των λαγοκυνηγών τον Γενάρη και τον Φλεβάρη στον έλεγχο του πληθυσμού της αλεπούς προσπαθεί να αναδείξει ο Θωμάς Μπατσέλας, που την κυνήγησε την τελευταία μέρα της θηρευτικής περιόδου.

ΓΝΩΜΗ: ΚΥΝΗΓΙ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ ΣΤΟ… FACEBOOK
Τις αρνητικές συνέπειες της άκριτης προβολής υπερβολικών καρπώσεων σε κυνήγια αγριόχοιρου στο Διαδίκτυο καυτηριάζει ο Δημήτρης Ευμοιρίδης.

ΟΠΛΑ: ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟ
Ποιότητα κατασκευής με ανθεκτικό και λειτουργικό μηχανισμό στα 1.500 ευρώ  αναζητά ο Νικήτας Κυπρίδημος, αποφεύγοντας σκαλίσματα και πολυτέλειες. Γίνεται;

ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ: ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
Οσα έγιναν και όσα δεν είδαμε  στους αγώνες της Επανομής και στο Μεσημέρι σχολιάζει ο κ. Χρήστος Φαλτσέτας. Από τον Κωνσταντίνο Λουρή.

ΣΚΟΠΕΥΣΗ: ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ
Μία πρόταση για οικονομική προπόνηση με φθηνό αεροβόλο, αρκεί να το τροποποιήσουμε για μέσα στο σπίτι, προτείνει ο Νικήτας Κυπρίδημος.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων