Σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων στην Προσοτσάνη

0

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Προσοτσάνης σεμινάριο εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων (ΕΦΥΠ) σε άγριο θήραμα (πεδινή πέρδικα) στη Ζώνη Εκπαίδευσης Σκύλων Προσοτσάνης-Πετρούσας-Μικρόκαμπου. Η προσέλευση ήταν πέραν του αναμενόμενου καθώς υπήρξαν και συμμετοχές από άλλους νομούς, ενώ το επίπεδο του αγώνα, σύμφωνα με τους κριτές, ήταν υψηλό. Ο αγώνας διεξήχθη σε τέσσερα τερέν.
Στο πρώτο τερέν αγγλικών φυλών έως 12 μηνών 1ος αναδείχθηκε ο κ.Παπαντωνίου με τη Moli (ES) και δεύτερη η Γκλόρυ (P) του κ.Τσαγγαλίδη. Κριτής σε αυτό το τερέν ήταν ο κ.Μαυροβίτης.
Στο δεύτερο τερέν νεαρών αγγλικών φυλών, 12+, όπου κριτής ήταν ο κ.Τσοτόπουλος, νικητής αναδείχθηκε η Μοίρα του κ. Τζιόβα (P), δεύτερη η Ήρα (ES) του κ.Σάββα και τρίτος ο Victor (P) του κ. Βαλάντη. Στο τρίτο τερέν των αγγλικών Setter που έκρινε ο κ. Καλφόπουλος νικητής αναδείχθηκε η Naomi του κ. Μπούρα. Στο τέταρτο τερέν των Pointer που έκρινε ο κ.Αποστολάκος πρώτη αναδείχθηκε η Zara του κ. Στεφανίδη, 2η η Έλλη του κ. Χατζηβίλτσιου και 3ος ο Τζόλε του κ.Δεμιρτζόγλου. Στον αγώνα μπαράζ για νικητή αγώνα μεταξύ της Zara και της Naomi νικήτρια αγώνα αναδείχθηκε η Zara του κ.Στεφανίδη.
Μετά τον αγώνα ακολούθησε γλέντι στο Αγ.Ευστάθιο Προσοτσάνης όπου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Προσοστσάνης κ.Λύσσελης.
Στους νικητές απονεμήθηκαν από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Δράμας και Προσοτσάνης έπαθλα. Τα Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τους διαγωνιζόμενους για το άριστο κλίμα που διατηρήθηκε κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, τους κριτές αλλά όσους παραβρέθηκαν στον αγώνα. Τα Δ.Σ. αφουγκραζόμενα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας αποφάσισαν η συμμετοχή στον αγώνα να είναι δωρεάν, δεσμεύονται δε για καλύτερη οργάνωση ανάλογων αγώνων στο μέλλον.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων