Εθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.  Σε αυτό το τεύχος,τρία (3) μοναδικά dvd (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ- Lugari- HUNTERS VIDEO) επιλεγμένα  από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.
Με 3 κουπόνια,κερδίστε μία καραμπίνα 712 και ένα σουπερ ποζε Mallard της τσέχικης CZ  μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 1ο κουπόνι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
Τα κακώς κείμενα ενός Εθνικού Διαλόγου για ένα τόσο σύνθετο θέμα όπως το κυνήγι παρουσιάζει η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΗΠΕΙΡΟΣ «ΑΝΟΙΞΕ» ΤΟΝ ΧΟΡΟ!
Με αρωγό την Περιφέρεια και τους Δήμους που δεν προσκλήθηκαν καν στον «Εθνικό Διάλογο για το κυνήγι», οι κυνηγοί της Ηπείρου ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΓΩΝΕΣ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟ!
Πρώτη ελληνική συμμετοχή σε επίσημους εργασιακούς αγώνες σε μεγάλο θήραμα στην Ουγγαρία! Συμμετείχε και περιγράφει ο Γιάννης Αμπατζίδης.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
Ο φετινός μαλακός χειμώνας επιφύλαξε μπεκατσοκυνήγια σε ανθισμένους τόπους στη λήξη, ακόμη και στα βόρεια σύνορά μας. Του Θωμά Μπατσέλα

ΟΠΛΑ: ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ… ΣΥΡΜΑ!
Το σωτήριο υλικό για το καθάρισμα του μετάλλου από την επιφανειακή σκουριά χωρίς να επηρεαστεί η πατίνα του παλιού ατσαλιού παρουσιάζει ο Νικήτας.

ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ: ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ
Τις επιπτώσεις στους πληθυσμούς του αγριόχοιρου από την υπερπροστασία του λύκου βίωσαν οι Ισπανοί και τις μελετούν οι επιστήμονες.

ΟΠΛΑ: ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΑ
Αφιέρωμα στην επιτυχία των Ισπανών, που επένδυσαν στα ποιοτικά πλαγιόκαννα και τελικά δικαιώθηκαν για την επιλογή τους. Του Νικήτα Κυπρίδημου

ΘΗΡΑΜΑ: ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΚΟΥΝΕΛΟΥ
Τις πετυχημένες πρακτικές διαχείρισης του υπερπληθυσμού των αγριοκούνελων μόνο με την επιμήκυνση της κυνηγετικής περιόδου την άνοιξη και με αεροβόλο προτείνει ο Ν. Κυπρίδημος.

ΒΛΗΤΙΚΗ: ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
Τις διαφορές στην τουφεκιά μεταξύ ενός 12αριού και ενός 20αριού σε δέσμη σκαγιών, αποστάσεις και συγκεντρώσεις παρουσιάζουμε με αριθμούς και παραδείγματα.

ΦΥΣΙΓΓΙΑ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ «ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ»
Συμβουλές για τη σωστή αποθήκευση των φυσιγγίων που δεν χρησιμοποιήθηκαν μέχρι τον Αύγουστο και το θέμα της ασφάλειας στην τουφεκιά.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων