Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, κυκλοφορεί το ανανεωμένο ένθετο περιοδικό ΚΥΝΗΓΙ μαζί με την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”.  Σε αυτο το τεύχος,τρία (3) μοναδικά dvd (Lugari- HUNTERS VIDEO) επιλεγμένα από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.  Με 3 κουπόνια,κερδίστε μία καραμπίνα 712 και ένα σουπερ ποζε Mallard της τσέχικης CZ μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 2ο κουπόνι.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΞΑΓΩΓΗ… ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ!
Τροποποίηση του νόμου για τις υιοθεσίες των αδέσποτων σκύλων ετοιμάζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διευκολύνοντας (!) τη μεταφορά τους στο εξωτερικό!

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ: ΑΓΩΝΕΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
Τη δοκιμασία της ιχνηλασίας αίματος στους αγώνες Τρανσυλβανικού Ιχνηλάτη της Ουγγαρίας μάς παρουσιάζει ο Γιάννης Αμπατζίδης από την πρώτη ελληνική συμμετοχή σε αγώνες με θήραμα αγριόχοιρο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ
Τη μεγάλη σημασία που αποδίδει η κοινωνία στην κυνηγετική δραστηριότητα για την προστασία του περιβάλλοντος αποδεικνύει η προσέλευση τόσων πολιτικών στην κοπή της πίτας Συνομοσπονδίας και Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΜΕ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Ο Θωμάς Μπατσέλας κυνήγησε με το ίδιο όπλο, στον ίδιο ακριβώς τόπο και με ανάλογο φυσίγγι και πήρε μια «ίδια» μπεκάτσα ύστερα από 38 χρόνια…

ΟΠΛΟ: ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ Β25
Ενα έτοιμο Browning Β25 και ένα ημιτελές Β25 βρέθηκαν στα χέρια του Νικήτα για να μας παρουσιάσει τις αρετές του «γεννήτορα» των σουπερποζέ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ
Ο μύθος για τις αγγλικές ρεζέρβες αποκαθηλώνεται από την παρουσίαση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται για τα κυνήγια του φασιανού και της φάσσας που προσφέρουν εισόδημα και διαχείριση στους αγρότες.

ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ: ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ… ΑΓΡΙΑ
Την ανησυχία του για την υπέρμετρη αύξηση των μαύρων χοίρων και τη μείωση των πραγματικά άγριων στην ορεινή Ροδόπη καταγράφει ο Δημήτρης Ευμοιρίδης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ
Στον πάγο της Σιβηρίας θάφτηκε πριν 12.500 χρόνια ένα από τα πρώτα κουτάβια δίπλα σε ανθρώπινη κατασκήνωση, που κρύβει στο DNA του την εξέλιξη του σκύλου.

ΘΗΡΑΜΑ: Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ
Στα 62 ζώα ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο φθάνει ο πληθυσμός του λαγού σε ευνοϊκές συνθήκες, σύμφωνα με έρευνες θηραματολόγων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων