Επαφές με πολιτικούς από τον ΚΣ Αχαρνών

0

Έπειτα από την αριθμ. 686/31-3-16 απόφαση του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών, αποφασίστηκε να ξεκινήσει κύκλος επαφών με τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, ενόψει του Εθνικού Διαλόγου για τη Θήρα που εξήγγειλε ο αρμόδιος Υπουργός.

Έως τώρα θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν εκπρόσωποι του Δ.Σ. από τις συναντήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιήσει, ενώ αναμένονται και άλλες επαφές.

Υπέρ των επίσημων θέσεων της Κ.Σ.Ε. είναι ο Κος Μάκης Βορίδης, ο οποίος μας διαβεβαίωσε την συμπόρευση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. υπέρ αυτών των θέσεων και την αμέριστη στήριξή του προσωπικά, όπου χρειαστεί.

Ερώτηση στον Υπουργό ΠΕΚΑ κατέθεσε ο Κος Ηλίας Κασιδιάρης εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, ζητώντας απάντηση σε καίρια ζητήματα που αφορούν τον Εθνικό Διάλογο για το κυνήγι μεταφέροντας την στήριξή του στις θέσεις της Κ.Σ.Ε.

Για τη μη συναίνεση σε αποφάσεις που θα αλλάξουν την υπάρχουσα δομή και το νομικό πλαίσιο που διέπει Κυνηγετικές Οργανώσεις και Θήρα μας διαβεβαίωσε ο Κος Γιάννης Γκιόκας εκ μέρους του Κ.Κ.Ε. και σκοπεύει να καταθέσει ανάλογη ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό. Επίσης μας μετέφερε την ανησυχία του για την επιδίωξη κατάργησης του ελεύθερου παραδοσιακού κυγηγίου.

Κατηγορηματικός υπήρξε ο Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και εκπρόσωπος του κόμματος στον Εθνικό Διάλογο Κος Κωνσταντίνος Κατσίκης, υπέρ των Κυνηγετικών Οργανώσεων μη συζητώντας καν καταργήσεις – απαγορεύσεις, εκφράζοντας την συμπαράστασή του οπουδήποτε κι αν χρειαστεί όντας κυνηγός και ο ίδιος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων