Εθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του  ΕΘΝΟΣ ΚΥΝΗΓΙ.  Σε αυτό το τεύχος,τρία (3) μοναδικά dvd (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – LUGARI) επιλεγμένα  από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.
Νέα super κλήρωση και μόνο με 2 κουπόνια, κερδίστε ένα ASTRO 320 & T5 της GARMIN αξίας 649 ευρώ. Είναι μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία DIGITAL TRACER ELECTRONICS SA. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 1o κουπόνι.

Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ… ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Eστω και την τελευταία ώρα, οι εκπρόσωποι των νόμιμων κυνηγετικών οργανώσεων αποχώρησαν από το αμφιθέατρο του… παραλόγου και όχι του διαλόγου! Μiα κίνηση που είχαμε προτείνει πολύ νωρίτερα (τεύχος 779).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ «ΔΙΑΛΟΓΟ»
Οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των κομμάτων της Βουλής -πλην ΚΚΕ- για τον Εθνικό Διάλογο. Το ΚΚΕ έχει πάρει φιλοκυνηγετικές θέσεις με δηλώσεις εκπροσώπων του (Θ. Παφίλης), ενώ οι Οικολόγοι-Πράσινοι απέστειλαν υπόμνημα 200 σελίδων!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΔΙΑΛΟΓΟ
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους λόγους για τους οποίους ο Εθνικός Διάλογος δεν ήταν καν… διάλογος.

ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ενα μοναδικό εκτροφείο ορεινής πέρδικας λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια στην Κρήνη Αχαΐας, με στόχο να γεμίσουν πέρδικες τα βουνά του Μοριά. Του Κ. Λουρή.

ΘΗΡΑΜΑ: Η ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ
Τη δύσκολη διαδικασία της εκτροφής της φάσσας που αποδίδει όμως πολλά και άγρια πουλιά παρουσιάζει ο Νικήτας Κυπρίδημος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ «ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ» BROWNING
O Νικήτας Κυπρίδημος αποκαλύπτει το πάθημα που συνόδευε τα ποζέ της Browning μεταξύ 1966-1971, λόγω της έλλειψης κοντακίων!

ΟΠΛΑ: ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ
Τα οφέλη των ιδιοκτήτων κυνηγετικών όπλων που δεν είναι πλουμιστά αλλά απλά και εύχρηστα είναι σημαντικά και θα πρέπει να προβληματίσουν και τους μελλοντικούς αγοραστές για τα καλά της απλότητας.

ΣΚΟΠΕΥΣΗ: ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Η εφαρμογή του όπλου στην επώμιση είναι εκ των ων ουκ άνευ για τη σωστή σκόπευση στο κυνήγι και γι’ αυτό αξίζει να ασχοληθείτε με αυτό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ
Ο Κωνσταντίνος Λουρής ακολούθησε την παρέα του «Στρατηγού» των λαγών στην κοιλάδα του Νευροκοπίου μαθαίνοντας πολλά από τα μυστικά των καλών λαγόσκυλων.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΨΑΡΕΜΑ: ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΝ ΜΑΪΟ
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νόμιμη μέθοδο ψαρέματος τον Μάιο, την καθετή, από τον πλέον έμπειρο αρθρογράφο για το ψάρεμα, τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων