Πρωτοβουλία για επανίδρυση του Ομίλου Μπρετόν!

0

Στην ιστοσελίδα avaaz.org, έχει δημοσιευτεί ψήφισμα για την επανίδρυση του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδας. Στο σκεπτικό και το ερώτημα της πρωτοβουλίας αυτής έχει αναρτηθεί το κείμενο που ακολουθεί.

Πρωτοβουλία για σώσιμο του ΟΕΜΠΕ από την Διάλυση.
Αγαπητοί φίλοι την δύσκολη αυτή στιγμή είναι καιρός για ενημέρωση, συσπείρωση και για πρωτοβουλίες όπως η παρακάτω ψηφοφορία.
Για πρώτη φορά ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ να ψηφίσουν για το αύριο του Ομίλου έτσι ώστε:
1. Να σταματήσει η καταστρατήγηση των άρθρων του Ιδρυτικού μας Καταστατικού, κάνοντας την λειτουργία του Ομίλου μη σύννομη.
2.Να παραιτηθεί άμεσα το σημερινό Δ.Σ. του Ομίλου άφου μέλη του αλληλοκατηγορούνται για πολλές παρατυπίες και συναλλαγές.
3. Να επανιδρυθεί ο Όμιλος με την σύνταξη νέου καταστατικού που θα βάζει κανόνες, θα αποτρέπει την συναλλαγή και θα προωθεί την κυνοφιλία και τους σκοπούς του Όμιλου δηλαδή την προώθηση του Μπρετόν με γενικό κάλεσμα και συσπείρωση παλιών και νέων μελών.
4.Να δημιουργηθεί σέλιδα του Όμιλου στο internet για επικοινωνία και ενημέρωση των μελών του.
5. Για να αποκτήσει νόημα η συμμετοχή σε έκθεσεις και αγώνες. Η σημερινή Δίοικηση του Ομίλου δεν προωθεί το Επανιέλ Μπρετόν στην Ελλαδα.
Ψηφίζουμε για να την απαλλάξουμε απο τα καθήκοντα της.

Πατώντας στο σύνδεσμο συμμετέχετε στην ψηφοφορία.

https://secure.avaaz.org/el/petition/KOE_EPANYDRISI_TOY_OMILOY_EPANIEL_MPRETON/
Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων