Έθνος Κυνήγι

0

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου,κυκλοφορεί το νέο τεύχος του ΕΘΝΟΣ ΚΥΝΗΓΙ.  Σε αυτό το τεύχος,τρεις ταινίες επιλεγμένα από την ταινιοθήκη του Εθνος-Κυνήγι και από το Εθνος- Ψάρεμα & Φουσκωτό.

Περιεχόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.

ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ!
Την παρέμβαση του πρωθυπουργού για να ακυρώσει σχέδια του κ. Τσιρώνη ζητά με ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Η ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΥΛΟ
Ο Κωνσταντίνος Λουρής μίλησε με τον κ. Κούλη Πάτση, ιδιοκτήτη του Gianni Del Duda, ενός μεγάλου Σέττερ με πολλές διακρίσεις και σύντομο τέλος…

ΦΑΚΕΛΟΣ:  ΚΛΟΠΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ
Μετά τα κρούσματα των συλλήψεων κυνηγών για τα αδήλωτα όπλα στο σύστημα καταγραφής της ΕΛ.ΑΣ., συνεχίζονται τα προβλήματα των θυμάτων κλοπής κυνηγετικών όπλων, που κάθονται στο εδώλιο, ελλείψει… λογικής

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΙΣ… ΦΕΡΜΕΣ
Η Δήμητρα Ζάχου από την Καλλιθέα, όχι μόνο ακολουθεί τον σύζυγο στα κυνήγια τους για ορτύκια και μπεκάτσες, αλλά έχει εκλεγεί και στο Δ.Σ. του Συλλόγου της. Του Κωνσταντίνου Λουρή.

ΘΗΡΑΜΑ: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΥΓΟΝΙΩΝ
Το κυνήγι είναι ο τελευταίος παράγοντας μείωσης των πληθυσμών του τρυγονιού, που μειώνεται χρόνο με τον χρόνο από τα εγκληματικά λάθη της κοινής αγροτικής πολιτικής. Του Ν. Κυπρίδημου.

ΒΛΗΤΙΚΗ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΟΜΩΣΗΣ
Τις επιπτώσεις από την παραμόρφωση των σκαγιών, λόγω της πίεσης από την τάπα και τα τοιχώματα της κάννης στην τουφεκιά, αναζητούν δεκάδες οπλοκατασκευαστές και μη, με εκατομμύρια δοκιμές. Του Ν. Κυπρίδημου.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΤΑΡΙΧΕΥΣΗΣ
Είτε διαφωνεί κάποιος είτε συμφωνεί, η δυνατότητα της διατήρησης κάποιων θηραματικών ή άγριων ειδών αποτελεί πανευρωπαϊκή παράδοση…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟ HILUX!
To ΕΘΝΟΣ – ΚΥΝΗΓΙ ταξίδεψε στη νοτιοαφρικανική χώρα με τους αμμόλοφους και τα βραχώδη όρη για την πιο δύσκολη δοκιμασία του πιο νέου KING-CΑB  της αγοράς. Του Νίκου Μερτέκη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Οι λαγοκυνηγοί της πρωτεύουσας πήραν τον λόγο και σε μια ενημερωτική εκδήλωση αντάλλαξαν απόψεις και ενημερώθηκαν από θηραματολόγο για το εθνικό μας θήραμα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ
Στην Κύπρο σέβονται τις παραδόσεις και γι’ αυτό εκσυγχρονίζουν τη νομοθεσία τους με εκπαίδευση των νέων.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων