Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο κυνηγητικής σκοποβολής στην Αμαλιάδα

0

«Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο κυνηγητικής σκοποβολής που διοργανώθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στο σκοπευτήριο του Α.ΣΚ.Ο.Ζ.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε σε 2 τομείς, το θεωρητικό κομμάτι και το πρακτικό.

Όσον αφορά το θεωρητικό κομμάτι, ο υπεύθυνος του σκοπευτηρίου κ. Άγγελος Καλυκάς, εξήγησε στους παρευρισκόμενους τεχνικές σκόπευσης με το κυνηγετικό όπλο, κανόνες ασφαλείας αλλά και τη σωστή χρήση του Κυνηγετικού όπλου. επίσης, ιδιαίτερη σημασία έδωσε στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε κρατώντας όπλο ιδιαίτερα μέσα στο σκοπευτήριο σεβόμενοι τους διπλανούς μας.

Στο πρακτικό κομμάτι, όσοι από τους παρευρισκόμενους θέλησαν και μπορούσαν, είχαν την ευκαιρία, να κάνουν πράξη τα όσα τους είπε ο υπεύθυνος του σκοπευτηρίου ενώ παράλληλα, είχαν την δυνατότητα, να ρίξουν μερικές τουφεκιές εκτός κυνηγετικής περιόδου, σε ασφαλή και ελεγχόμενο χώρο σε πήλινους δίσκους οι οποίοι προσομοίαζαν κίνηση θηράματος, το λεγόμενο Compaq Sporting.

Παράλληλα, έγινε και ένας mini διαγωνισμός, όπου οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στο ποιος θα χτυπήσει τους περισσότερους δίσκους, στους 3 καλύτερους, απονεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα από τον κυνηγετικό σύλλογο Αμαλιάδας.

Τα αποτελέσματα είναι τα κάτωθι.
1ος Σεϊντής Γιάννης με σκορ 25/25
2ος Σούλης Νικόλαος με σκορ 24/25
3ος Αργυρόπουλος Φώτης με σκορ 24/25

Η δεύτερη και τρίτη θέση προέκυψε μετά από μπαράζ των 2 διαγωνιζόμενων οι οποίοι είχαν ισοβαθμία 24/25 και οι 2.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

Το πρώτο κύπελλο απονεμήθηκε από τον Κώστα Μουσά
Το δεύτερο από τον κοσμήτορα του Συλλόγου κ. Κώστα Θεοδόση
Το τρίτο από το μέλος της Ε.Ε. του Συλλόγου κ. Θεοδωρόπουλο Γιώργο

Είναι το 3ο σεμινάριο που πραγματοποιεί ο σύλλογος, αφού πρόπερσι το καλοκαίρι πραγματοποίησε ακόμα δύο παρόμοια σεμινάρια με ανάλογη επιτυχία σαν το προχτεσινό, ενώ προγραμματίζει ακόμα ένα για φέτος.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων