Αντάρτικο στην ΚΟ Πελοπόννησου. Τον Πρόεδρο δείχνουν τα μέλη του Δ. Σ

0

Μετά την ανακοίνωση του Προέδρου της Γ’ ΚΟΠ σχετικά με την υπόθεση του θηροφύλακα -φερόμενου ως λαθροθήρα- στην οποία αναφέρεται ότι “δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης από την πλευρά του Δ.Σ. του παραπάνω γεγονότος όπως ισχυρίζεται μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου”,  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της Γ ΚΟΠ ανακοίνωσαν τον διαχωρισμό της θέσης τους από την στάση και τα λεγόμενα του Γ. Κατσίκα.
Η ανακοίνωση αυτή δικαιώνει όσους ανέδειξαν το θέμα και επεσήμαναν τη σοβαρότητα του.  (Η θηροφυλακή και η… γυναίκα του Καίσαρα)

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διαχωρισμός Θέσεως

Εμείς, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι. Σύμβουλοι της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου δηλώνουμε τα εξής:

α) Διαχωρίζουμε τη θέση μας και εκφράζουμε την αντίθεσή μας για τη σημερινή γραπτή ανακοίνωση του Προέδρου κ. Κατσίκα, εκ μέρους της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, η οποία ουδέποτε τέθηκε υπ’ όψη μας προς έγκριση.

β) Διαχωρίζουμε τη θέση μας από τους μέχρι τώρα χειρισμούς του Προέδρου κ. Κατσίκα, οι οποίοι έγιναν εν αγνοία μας, σε υπόθεση λαθροθηρίας όπου φέρεται ως εμπλεκόμενος συγκεκριμένος Ομοσπονδιακός θηροφύλακας της Γ’ Κ.Ο.Π.

γ) Απευθυνόμενοι στους κυνηγούς της Πελοποννήσου και όλης της Ελλάδος, δηλώνουμε ότι θα πράξουμε όσα εκ του θεσμικού μας ρόλου επιβάλλονται πάντα στο πλαίσιο του νόμου και πάντα υπηρετώντας την αλήθεια και τη διαφάνεια, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα, υπηρετώντας την κυνηγετική οικογένεια και τους κυνηγούς που μας επέλεξαν στην διοίκηση της Γ’ Κ.Ο.Π.

Με κυνηγετικούς χαιρετισμούς,

Παπαγεωργόπουλος Θεόδωρος Αντιπρόεδρος της Γ’ Κ.Ο.Π.

Δάρμας Βασίλειος Γενικός Γραμματέας της Γ’ Κ.ΟΠ.

Κάτρης Ευστάθιος Ταμίας της Γ’ Κ.Ο.Π.

Ρουμελιώτης Γεώργιος Μέλος της Γ’ Κ.Ο.Π.

Χριστοφόρου Ευάγγελος Μέλος της Γ’ Κ.Ο.Π.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων