Νέο προεδρείο στην ΚΟ Πελοποννήσου μετά την παραίτηση του κ. Γ. Κατσίκα

0

Με μια λιτή και ολιγόλογη ανακοίνωση η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, γνωστοποίησε την παραίτηση του κ. Γεωργίου Κατσίκα από τη θέση του Προέδρου και την αναδιανομή των αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου .

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίουτης Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της κ. Κατσίκα, ο κ. Κατσίκας υπέβαλλε προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Γ΄  ΚΟΠ.
Τα μέλη του ΔΣ της Γ΄ ΚΟΠ έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κατσίκα και προέβησαν σε ανασυγκρότηση αξιωμάτων.

Ως εκ τούτου η σύνθεση του νέου ΔΣ της Γ΄ ΚΟΠ έχει ως κάτωθι :
Πρόεδρος : Παπαγεωργόπουλος Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος : Δάρμας Βασίλειος
Γενικός Γραμματέας : Κατσίκας Γεώργιος με αναπληρωτή τον κ. Χριστοφόρου  Ευάγγελο
Ταμίας : Κάτρης Ευστάθιος
Μέλη : Αποστολίδης Γεώργιος
            Ρουμελιώτης Γεώργιος
            Χριστοφόρου Ευάγγελος”

Αν και η ανακοίνωση δεν αναφέρει ούτε λέξη για τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Κατσίκα στην παραίτηση, όλοι γνωρίζουμε ότι αιτία ήταν η στάση και η διαχείριση του σοβαρότατου θέματος του θηροφύλακα που συνελήφθη να κυνηγά παράνομα.

Επίσης καμιά απάντηση δεν δίνεται στα σοβαρότατα  ερωτήματα που έχουν τεθεί, ούτε από τον απερχόμενο πρόεδρο αλλά ούτε και από τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αν και διαχώρισαν τη θέση τους από τη στάση του κ. Κατσίκα, αποδέχτηκαν και συναίνεσαν στην  τοποθέτηση του παραιτηθέντος και ελεγχόμενου για τη στάση του πρώην προέδρου, στη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα της ΚΟ Πελοποννήσου.

Η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να κλείσει με έναν απλό “υποβιβασμό” από τη θέση του Πρόεδρου σε αυτή του Γενικού Γραμματέα. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έχουν υποχρέωση να ρίξουν άπλετο φως σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση…

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων