Όλη η έκθεση… σε απ’ ευθείας μετάδοση!

0

Ποτέ άλλοτε τα δρώμενα μιας κυνηγετικής έκθεσης δεν μεταδόθηκαν σε απευθείας μετάδοση στους υπολογιστές, στα κινητά τηλέφωνα και σε όσους χρήστες του διαδικτύου το επιθυμούν, αλλά αυτό ακριβώς θα γίνει στην “Κυνηγεσία 2017” !

Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών, είτε βρίσκονται εντός του κτιρίου του M.E.C. στην Παιανία, είτε στα σπίτια τους, είτε στον δρόμο, οι κυνηγοί θα μπορούν μέσω του ιστοτόπου www.kynigesia.gr να πληροφορούνται σε… πραγματικό χρόνο, όλα όσα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του τριημέρου 7-8 και 9 Απριλίου.

Μάλιστα,στους επισκέπτες της έκθεσης “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ”, το ασύρματο ίντερνετ θα προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ…

Η εικόνα από τα περίπτερα, τον κόσμο αλλά και τις διάφορες εκδηλώσεις της “Κυνηγεσίας 2017” θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να παρακολουθεί όλα τα δρώμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Για την υποστήριξη του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα υπάρχει επαγγελματικών προδιαγραφών ιπτάμενη κάμερα (drone) που θα καταγράφει όσα συμβαίνουν στον περιβάλλοντα χώρο του εκθεσιακού κέντρου, ενώ αντίστοιχη τεχνολογία προβολής απευθείας εικόνας θα υπάρχει και εντός του ΜΕC.

Kάμερα με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών θα είναι τοποθετημένη σε κεντρικό σημείο και θα καταγράφει τα όσα συμβαίνουν, ενώ άλλες κάμερες εγκατεστημένες σε επίμαχα σημεία της έκθεσης, θα μεταδίδουν εικόνα από τις πολυάριθμες εκδηλώσεις που θα βρίσκονται σε εξέλιξη…

Μία μικρή γεύση από τα περίπτερα θα μπορεί να πάρει κάποιος και από την εικόνα που θα “μεταφέρει” στο διαδίκτυο, μία μικροκάμερα τοποθετημένη στο κράνος υπαλλήλου της “Κυνηγεσίας 2017”: καθώς αυτός θα περπατά, η κάμερα θα καταγράφει όσα συμβαίνουν και θα τα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση.

Ειδικό συνεργείο θα καταγράψει όλα τα περίπτερα, τα εκθέματα και τις εκδηλώσεις, ώστε τις επόμενες ημέρες να “ανέβουν” στο youtube και το facebook, μέσω πολλών μικρών βίντεο.

Για τους πιο …παραδοσιακούς, θα υπάρξουν και εκτενείς παρουσιάσεις σε DVD, που θα διανεμηθούν τον επόμενο μήνα μέσω των “Κυνηγετικών Νέων” και του περιοδικού “Κυνηγεσία”.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων