Το αδιαχώρητο στις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας!

0

Την αγάπη και το ενδιαφέρον τους γύρω από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας απέδειξαν προχθες τα εκατοντάδες μέλη του, συμμετέχοντας ενεργά στην ετήσια Γενική του Συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου.

Από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, όπου εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ο προϋπολογισμός του 2017, ενώ συζητήθηκαν και άλλα γενικά θέματα.

Οι κάλπες του Κυνηγετικού Συλλόγου άνοιξαν στις 12:30 το μεσημέρι και παρέμειναν ανοιχτές έως τις 7:30 το απόγευμα, με επτά υποψήφιους να διεκδικούν τις 6 θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Για την Ελεγκτική Επιτροπή οι υποψήφιοι ήταν δύο, όσες και οι θέσεις του οργάνου.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν οι:  Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, Γούβης Δημήτριος, Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης, Μουσάς Κωνσταντίνος, Μούσχος Αθανάσιος, Μπιλίρης Παναγιώτης και Νταλαμάρας Δημήτριος ενώ για την Ελεγκτική Επιτροπή οι: Αρβανίτης Δημήτριος και Ρηγόπουλος Γεώργιος.

Η συμμετοχή των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στη διαδικασία των εκλογών ήταν μεγάλη, ενώ αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι σταυροί των αρχαιρεσιών θα δημοσιευτούν στο αυριανό φύλλο της εφ. «Πατρίς», αφού η καταμέτρηση των ψήφων διήρκησε έως αργά το βράδυ!

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο απερχόμενος πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας και εκ νέου υποψήφιος, κ. Κώστας Μουσάς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας και οι αρχαιρεσίες. Από τις 10:30 έως 12:30 έγινε η Γενική Συνέλευση, όπου πραγματοποιήθηκε η έγκριση του οικονομικού απολογισμού καθώς και του οικονομικού προϋπολογισμού για το έτος 2017.  Συζητήσαμε για θέματα έκτακτης εισφοράς υπέρ του Κυνηγετικού Συλλόγου καθώς και της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, όπου ενδεχομένως θα επιβληθούν για τη νέα κυνηγετική περίοδο, συζητήθηκαν διάφορα θέματα από τους συναδέλφους κυνηγούς όπου απασχολούν τα μέλη μας και αφορούν τον πληθυσμό των θηραμάτων κ.α. Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι 7 και για την Ελεγκτική Επιτροπή 2. Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι 6, ενώ για την Ελεγκτική Επιτροπή και οι 2».

Από άλλο «μετερίζι» μετά από 24 χρόνια!

Για πρώτη φορά, μετά από 24 χρόνια, το πρώην μέλος και πρόεδρος, επί σωρεία ετών, του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου δεν συμμετείχε στις χθεσινές εκλογές, αφού πλέον, μοιράζεται τον χρόνο του με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα για μένα είναι μια ιστορική ημέρα γιατί μετά από 24 χρόνια αποχωρίζομαι το σύλλογο για τον οποίο έδωσα τα πάντα. Θεωρώ ότι έτσι έπρεπε να πράξω, γιατί μετά το θάνατο του προέδρου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου οι αρμοδιότητές του έχουν διασκορπιστεί σε όλα τα μέλη, έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες και είμαι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να μεταβαίνω στην Πάτρα 2 και 3 φορές την εβδομάδα Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατό να συμμετέχω και σήμερα στις αρχαιρεσίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, με ανέδειξαν στη θέση μου ήμουν όλα αυτά τα χρόνια. Αν δυσαρέστησα ορισμένους δεν το έκανα εσκεμμένα, λειτούργησα πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου, του κυνηγιού και του Κυνηγετικού Συλλόγου.

Πράξαμε πάρα πολύ και θεωρώ ότι και η νέα διοίκηση θα πράξει το ίδιο. Θα είμαι αρωγός, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια, και θα συνεχίσω να προσφέρω στο σύλλογο που  τόσο αγάπησα. Δημιουργήσαμε ένα πρότυπο σύλλογο και έτσι θα συνεχίσω να προσφέρω και από τη θέση της Ομοσπονδίας. Να είμαστε όλοι ενωμένοι για το καλό του Συλλόγου μας και της κυνηγετικής οικογένειάς μας».

www.patrisnews.com/

 

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων