Αλεξίσφαιρα γιλέκα και κινητά τηλέφωνα παρέλαβαν οι θηροφύλακες της ΚΟ Πελοποννήσου

0

Σήμερα σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντριου του Δήμου Τρίπολης η διοίκηση της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, παρέδωσε αλεξίσφαιρα γιλέκα και συσκευές υπηρεσιακών κινητών τηλεφώνων, στους σαράντα οκτώ θηροφύλακες που αποτελούν τη δύναμη της Ομοσπονδίας.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής, ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των εκλιπόντων  Κώστα Μαρκόπουλου (προέδρου της Γ ΚΟΠ) και Θεόδωρου Παπασπυρόπουλου, του θηροφύλακα ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από λαθροθήρα.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο νέος πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ, κ. Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Δάρμας Βασίλειος και o αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κ. Ευάγγελος Χριστοφόρου• ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πελοποννησιακής Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Γενικός Γραμματέας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Γιώργος Αραμπατζής.

Επίσης στην τελετή, παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής της Τρίπολης, η πολιτευτής Εύη Τατούλη, πρόεδροι Κυνηγετικών Συλλόγων, αλλά και  ο Διοικητής και Υποδιοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αρκαδίας της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι έδωσαν χρηστικές πληροφορίες για τη σωστή χρήση και φύλαξη των αλεξίσφαιρων γιλέκων.

Ο πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, κατά την ομιλία του  γνωστοποίησε, ότι, σύντομα η Θηροφυλακή θα εφοδιασθεί με νέα αγροτικά αυτοκίνητα που θα μπορούν να λειτουργήσουν και ως πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η Περιφερειακή Αρχή, κάλεσε τους κυνηγούς και τους θηροφύλακες, όπως συνεργαστούν μαζί της, για την αξιοποίηση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Συγχρόνως, γνωστοποίησε, ότι, άμεσα θα τοποθετηθούν στην Αρκαδία, ποτίστρες και μία δεξαμενή νερού για τον εφοδιασμό των ζώων και των πτηνών, ενώ από Φθινόπωρο, θα υπάρξει μέριμνα και για την τροφή αυτών.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων