Επιτυχές κυνοφιλικό διήμερο στην Ηλεία

0

Ο Όμιλος Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Ν. Ηλείας ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο διήμερο κυνοφιλικό σεμινάριο και ανάρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. ΘΩΜΑ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟ, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας προσφέροντας την αστείρευτη γνώση και εμπειρία του. Όσες ώρες και να είχαμε στην διάθεση μας πραγματικά θα ήταν λίγες. Για άλλη μια φορά ο κ. Πετροχειλος μάγεψε το κοινό και το κράτησε καθηλωμένο για ώρες.
Συγχαρητήρια στους κ. κ. Δημήτριο Καζάκο, Λεωνίδα Αγγελόπουλο, Αντώνιο Δαραμουσκα και Φώτιο Αργυρόπουλο για τους σκύλους τους, οι οποίοι ξεχώρισαν και απέσπασαν τα θετικά σχόλια του κ. Πετρόχειλου, όπως επίσης και όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρουσίασαν τους σκύλους τους σε αυτήν, γνωρίζοντας ότι η πορεία στον χώρο της κυνοφιλίας είναι δύσκολη, συνεχής και ανηφορική χαρίζοντας όμως μοναδικές στιγμές ευτυχίας και συγκινήσεων ανάμεσα στην αμφίδρομη σχέση κυναγωγου και σκύλου.
Επίσης ευχαριστούμε τους κ.κ. ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΚΛΑΒΟ για την δωρεάν παραχώρηση των κτημάτων τους στην διοργάνωση του πρακτικού μέρους του σεμιναρίου, τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ για την κτηνιατρική κάλυψη της εκδήλωσης μας, τον συνεργάτη του κ. ΝΙΚΟ ΛΙΜΠΙΟΤΑΚΟ για την φωτογράφιση αυτής, την POWER VISION χορηγό επικοινωνίας μας, τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΤΣΙΠΗ για την σχεδίαση των υπέροχων βεβαιώσεων συμμετοχής, τον ζωγράφο μας κ. ΣΠΥΡΟ ΣΠΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ για την εκπληκτική σχεδίαση και την χορηγία του αναμνηστικου της εκδήλωσης προς τον κ. Πετροχειλο, την ATHLETIC DOG SUNBIRD για την χορηγία των δώρων της εκδήλωσης, τους ανώνυμους αφανείς ήρωες οι οποίοι βοήθησαν στην σχεδίαση, την οργάνωση και πραγματοποίηση αυτής και όλους εσάς που μοιραστήκαμε μαζί όμορφες στιγμές αποκομίζοντας κυνοφιλική γνώση και παιδεία.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων