Επικήρυξαν τους δολοφόνους των σκυλιών τους

0

Με το ποσό των 3.000 ευρώ επικήρυξε τους άγνωστους που θανάτωσαν σκυλιά στην κυνηγετική περιοχή της Όσσας, κοντά στο Στόμιο, ο Κυνηγετικός Σύλλογος της Λάρισας.

Το ποτήρι ξεχείλισε μετά το τελευταίο κρούσμα και οι κυνηγοί είναι ανάστατοι καθώς εκείνο που τους ανησυχεί είναι ότι το περιστατικό συνέβη μέσα σε ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας κ. Σωκράτης Μαραγκός μιλώντας στην «Ε.τ.Δ» παραδέχτηκε ότι το φαινόμενο τα τελευταία χρόνια είχε περιοριστεί αλλά δεν είχε εκλείψει. Από τα τρία σκυλιά που κατανάλωσαν το δηλητηριασμένο κρέας το ένα βρέθηκε νεκρό και τα άλλα δύο αγνοούνται και όπως εικάζουν οι κυνηγοί πιθανότατα είναι νεκρά απλά είναι δύσκολο να βρεθούν μέσα στην πυκνή από βλάστηση περιοχή της Όσσας.

Δυστυχώς, όπως εξηγεί ο κ. Μαραγκός, παρά το γεγονός ότι υπάρχει συνεργασία με το Δασαρχείο δεν υπάρχει τρόπος για να προστατευτούν τα σκυλιά τους και έτσι αποφάσισαν οι κυνηγοί να δώσουν αμοιβή σε όποιον δώσει σαφείς πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων