Η προκλητική ανακοίνωση των “αναρχοζωόφιλων” προκαλεί επικίνδυνες αντιδράσεις

0

Με μια προκλητική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση «ALF – Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό φορτηγού ενός κρεοπωλείου, καθώς και ενός αυτοκινήτου που άνηκε σε κυνηγό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση για τους εμπρησμούς στου Ζωγράφου:
«Ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό σε φορτηγό μεταφοράς κρεάτων καθώς επίσης σπάσαμε και κάψαμε αυτοκίνητο κυνηγού.
Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια του καλέσματος αντισπισιστικών  δράσεων, θα ακολουθήσει αναλυτική ανάληψη ευθύνης αργότερα.
Το μόνο που έχουμε να πούμε προς το παρόν είναι πως αυτή η δράση ήταν η αρχή.
Εσύ “κύριε” κυνηγέ που έβλεπες το αμάξι να καίγεται μπροστά στα μάτια σου από το μπαλκόνι, δεν φαντάζεσαι τι ευχαρίστηση νιώσαμε όταν σε είδαμε να τσιρίζεις απεγνωσμένος και να τράβας τα μαλλιά σου. Είμαστε σίγουροι πως αυτό θα σου γίνει μάθημα.
ALF – Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών».

 Είναι φανερό πλέον ότι η κοινή λογική έχει εκλείψει και η μετριοπάθεια εξελίσσεται σε εξτρεμισμό όπως και η ζωοφιλία εξελίσσεται σε μισανθρωπία. Η επιστημονική τεκμηρίωση και η διαλλακτικότητα έχουν απαξιωθεί πλήρως και τη θέση τους έχουν πάρει ο ακραίος δογματισμός και η αυτοδικία των ημιμαθών.

 Την στιγμή που οι Μαυροπράσινοι Εμπρηστές αναρτούσαν την ανακοίνωσή τους, μια άλλη ανακοίνωση αναρτήθηκε σε άλλη ιστοσελίδα από την “ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ”, ως απάντηση στη δράση τους.

“Αναλαμβάνουμε τους ψευτο-αναρχικούς, αποτύχατε
Όταν θα χάνετε τα συντρόφια σας ένα – ένα και θα τα βρίσκεται σε Νοσοκομεία , όταν θα βλέπετε σκιές στο σκοτάδι να σας παρακολουθούν , όταν θα νιώθετε φόβο και τρόμο , όταν θα ακούτε τις κραυγές συντρόφου σας στο σκοτάδι να σας καλεί σε βοήθεια , να ξέρετε ότι θα είμαστε εμείς.
Η ψευτο-αναρχία σας θα γίνει ο ¨τάφος σας ¨
Όταν θα πονάτε , όταν θα κλαίτε , όταν θα βρεθείτε σε απόγνωση , να ξέρετε ότι αιτία , θα είμαστε εμείς .
Κάθε δρόμος , κάθε σοκάκι , κάθε γειτονιά , κάθε γωνία έξω από την φαβέλα που σας έχουμε περιορίσει να ζήσετε σαν φυλακισμένοι , θα είναι για σας πλέον εχθρικό έδαφος .
Αυτό θέλατε , αυτό πετύχατε …. αυτό περιμέναμε !
Καταφέρατε να εξασφαλίσετε την απραξία της Αστυνομίας , την πρωτόγνωρη ανοχή της δημοκρατίας και των δομών της .
Πολύ σύντομα ανθέλληνες εχθροί τις Ελλάδας , θα μπείτε σε πραγματικό πόλεμο . Έως τώρα ποντικάκια , σας προκαλούσαμε για να εκδηλωθείτε , για να βγείτε από την τρύπα σας . Σας ρίχναμε τυράκι και βγαίνατε να το πάρετε .
Σπάτε , καίτε , διαλύεται , θέλετε να κάψετε ζωντανούς , να ξεφτιλίσετε αυτή την χώρα , να αλώσετε τούτη την κοινωνία. Μισείται κάθε τι Ελληνικό .-Είστε κοινωνικά σκουπίδια και οικιακά απορρίμματα πλέον .
Θέλετε πόλεμο ; θα τον έχετε .
Αυτό θέλουμε και εμείς , αυτό μας συνεπαίρνει , αυτό μας δίδει νόημα . Αυτή είναι η δουλειά μας
Να μαζεύουμε τα σκουλήκια , να πιάνουμε τα ποντίκια και να καθαρίζουμε την κοινωνία από τα παράσιτα .
Εσείς όμως είστε κάτι χειρότερο απ όλα αυτά . Είστε εχθροί της Ελλάδας εντός των πυλών , ο εφιάλτης της νεολαίας , η παρακμή της κοινωνίας .
Το περιβάλλον σας πλέον θα είναι η ζούγκλα μαζί με τα άλλα ζώα.
Καθένας από εσάς που θα πέφτει στα χέρια μας , θα φέρνει ως απόδειξη πάνω του , το σημάδι μας .
Εξαιρούνται τα μέλη του Ρουβίκωνα .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ”

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων